Samenstelling met keramische wastafel ongeveer 900 jaar Line stijlkolom

  • Code: LINE
€ 4.789,22 € 5.986,52 -20%
Levertijden 30 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Compositie met keramische wastafel op zuil in de stijl van de 900 Line
Line is een mooie en fascinerende compositie voor badkamermeubels die volledig is gemaakt van wit keramiek uit de 900'-stijl.
Deze prachtige compositie omvat een elegante en ruime wastafel, bevestigd aan de muur en rustend op een zuil, ook in keramiek, allemaal in een elegante vierkante vorm.
Om de hele compositie een vleugje licht en creativiteit te geven, bevat deze naast de mooie en ruime driezijdige inklapbare spiegel twee prachtige kranen in een chromen afwerking.
De eigenaardigheid van deze mooie spiegel betreft de structuur, dat wil zeggen dat de twee externe opvouwbare zijden aan beide zijden gespiegeld zijn, dit betekent dat: wanneer de spiegel open is, hij drie gespiegelde zijden heeft en wanneer hij gesloten is, hij twee zijden heeft die ook volledig gespiegeld.
Line wordt ook gecompleteerd en verrijkt door de aanwezigheid van een mooie en elegante keramische vrijstaande zeepschaal met verchroomde details en een aan de muur gemonteerde tandenborstelhouder in hetzelfde ontwerp, allemaal gecompleteerd door een elegante verchroomde messing handdoekhouder.
Line is ontworpen om een vleugje 900 'stijl in uw huis te brengen, altijd met behoud van een zekere moderniteit en elegantie.
Met zijn elegante vierkante lijnen past Line harmonieus in elk type meubel.
Breng ook een vleugje stijl in huis!
Wastafel aan de muur bevestigd met de bijgeleverde beugels!

Onderdelen opgenomen in de compositie:
- Wastafel L. 60 cm x D. 51 cm
- Zuil L. 37,5 cm x D. 35 cm x H. 69 cm
- 2 enkele kranen
- Afvoer en sifon
- Giet af
- Tandenborstelhouder aan de muur
- Ondersteuning zeephouder
- 60 cm verchroomde messing staaf
- Driezijdige inklapbare spiegel cm. totaal 114 x 60
Email Newsletter
Nieuwsbrief