Made in Italy

Moderne design wastafel Dalmine Maxi, gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: DALMINE3
€ 857,91
Materiaal Luxolid
Maatregelen L90xP42xH12 cm.
Levertijden 10/20 werkdagen
Modern design aanrecht wastafel gemaakt in Italië door Dalmine Maxi
Dalmine is een vrijstaande wastafel met een ovale en zachte vorm en minimale essentie voor een natuurlijk en omhullend ontwerp dat het verschil kan maken in uw badkamer.

Het is gemaakt in Luxolid door de handen van deskundige Italiaanse ambachtslieden die bestaat uit een synthetische verbinding op basis van polyacrylharsen en minerale vulstoffen. Exclusief materiaal, het resultaat van jarenlang onderzoek en experimenten, van een hogere kwaliteit dan normale plaatproducten, die vanwege de verschillende lijmfasen in de loop van de tijd kleur- of scheurveranderingen kunnen hebben. Luxolid daarentegen wordt gemengd en in de vorm bewerkt door polymere processen. Eenmaal rechtstreeks in de mallen geïnjecteerd, dankzij de laatste fasen van behandeling en afwerking, resulteert het in een uniforme structuur zonder verschillen in kleur of compactheid, wat een product van esthetische excellentie en technische perfectie garandeert.

Als het product schade oploopt zoals diepe krassen of chippen, kan het na vele jaren zijn oorspronkelijke uiterlijk herstellen. Het vereist geen specifiek onderhoud, maar het is raadzaam om het product altijd te drogen om kalkaanslag te voorkomen, wat echter geen invloed op het materiaal heeft. Reiniging kan worden gedaan met normale reinigingsmiddelen en niet-schurende crèmes.

Dalmine is verkrijgbaar in zestien verschillende kleuren van het Luxolid-assortiment.

Personaliseer je ruimtes en maak je badkamer authentiek met dit stijldetail met een onweerstaanbaar ontwerp in Made in Italy. Neem voor informatie en / of offertes contact met ons op.
Opmerking : kranen zijn niet inbegrepen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief