Made in Italy

Design vrijstaande badkamerwastafel gemaakt in Dalmine Medium, Italië

  • Made in Italy
  • Code: DALMINE1
€ 514,94 € 643,68 -20%
Materiaal Luxolid
Maatregelen L60xP42xH15 cm.
Levertijden 10/20 werkdagen
Vrijstaande designwastafel gemaakt in Frascati Medium in Italië
Frascati is een vrijstaande wastafel met een ovale vorm. Het wikkelontwerp maakt het perfect voor het decoreren van uw badkamer met een natuurlijk en licht vleugje klasse.

Het is gemaakt in Luxolid door de handen van deskundige Italiaanse ambachtslieden die bestaat uit een synthetische verbinding op basis van polyacrylharsen en minerale vulstoffen. Exclusief materiaal, het resultaat van jarenlang onderzoek en experimenten, van een hogere kwaliteit dan normale plaatproducten, die vanwege de verschillende lijmfasen in de loop van de tijd kleur- of scheurveranderingen kunnen hebben. Luxolid daarentegen wordt gemengd en in de vorm bewerkt door polymere processen. Eenmaal rechtstreeks in de mallen geïnjecteerd, dankzij de laatste fasen van behandeling en afwerking, resulteert het in een uniforme structuur zonder verschillen in kleur of compactheid, wat een product van esthetische excellentie en technische perfectie garandeert.

Als het product schade oploopt zoals diepe krassen of chippen, kan het na vele jaren zijn oorspronkelijke uiterlijk herstellen. Het vereist geen specifiek onderhoud, maar het is raadzaam om het product altijd te drogen om kalkaanslag te voorkomen, wat echter geen invloed op het materiaal heeft. Reiniging kan worden gedaan met normale reinigingsmiddelen en niet-schurende crèmes.

Frascati is verkrijgbaar in zestien verschillende kleuren van het Luxolid-assortiment.

Verbeter uw interieur en maak uw ruimtes authentiek met dit stijldetail gemaakt in Italië. Neem voor informatie en / of offertes contact met ons op.
Opmerking : kranen zijn niet inbegrepen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief