Ondersteunende wastafel Stone Ronde Natural honingkleurige Nusa

  • Code: ISLATOMIE
€ 376,69 € 418,54 -10%
Levertijden 7/14 werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Gewicht Product 30,00 kg
Wastafel round ondersteuning in een natuurlijke honingkleurige steen, met gepolijste metalen behuizing Nusa
Afmetingen: doorsnede 40 x 15 cm H
Minimaal essentiële en vormen deze putten in ondersteuning verkregen door het selecteren van marmer monolithische blokken, machinaal in contrast tussen interne en glanzend oppervlak bucciardata extern of glanzende zowel binnen als buiten.

Het kenmerk van de natuursteen is de aanwezigheid van verschillende aders, kleuren en tinten, evenals de aanwezigheid van kleine "micro tranen" en gaten, die niet worden beschouwd als gebreken, maar een deel van de natuurlijkheid van de producten die met deze materialen. Het oppervlak perfectie bereikt alleen in de hars of keramische producten gemaakt met industriële processen. Daarom, in de eindfase van het vervaardigen wastafels en douchebakken, sommige steensoorten (die in de natuur veel microscheuren en gaatjes) de producten onderworpen aan een controleprocedure en de gaten of microscheurtjes volmaakt door mengen van de hars met de resten van poeder van dezelfde steen.
Schoonmaken Voor Bowls en schalen douche NATUURSTEEN
Voor de dagelijkse reiniging van alle natuursteen, raden wij absoluut alleen water, of producten een neutraal schoonmaakmiddel gebruiken voor natuursteen WATERVERDUNBARE en geen andere zure producten op basis, die de structuur en de stenen supericie in een paar weken kunnen ruïneren!
BEHANDELING
IT strikt noodzakelijk is om te gaan met de toepassing van een behandeling in de installatie, door herhaal periodiek, op basis van het gebruik en de hardheid van het water. Het kan gebruikt worden ALLEEN een product voor natuursteen om de steen te beschermen in de tijd.


Viadurini.it met zijn exclusieve collectie Viadurini Badcollectie biedt d 'meubels voor de badkamer met origineel design en ongekend. Gootstenen appogio rond, rechthoekig, ellipsvormig ... wastafels kolom piramidale, cilindrische, douchebakken en nog veel meer. Een collectie waar de natuur regeert. Alle aangeboden artikelen zijn gemaakt van natuursteen, kleur en kostbare graan tinten, bewust niet naar hun fascinerende ruwe staat.

WAAROM:
  • uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
  • oorspronkelijke ontwerp
  • marmer en natuursteen
  • exclusieve collectie Viadurini
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro