Wastafel vierkante steun in basaltzwart Ban, gemaakt van natuursteen

  • Code: ISLAQUBNE
€ 419,73 € 524,66 -20%
Levertijden 7/14 werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Gewicht Product 40,00 kg
Wastafel kader in zwarte basalt Ban.
Afmetingen: 50 x 50 x 12 cm H
Kwadraat geometrieën en hoekig van wastafels vervaardigd met lijnen retro smaak in verschillende soorten marmer en edele stenen.
BASALT
Basalt een extrusieve vulkanisch gesteente, ontstaan door lekkage van magma uit de aardkorst. De vermindering van de druk en snelle afkoeling in contact met de atmosfeer van de aarde hebben de kristallisatie proces gearresteerd, waardoor deze steen een zeer compacte structuur met een pasta van donkere of zwarte microkristallijne met een relatief laag gehalte aan siliciumdioxide. De donkere kleur is afkomstig van de kenmerken van de ultrabasisch magma waaruit het is ontstaan. Basalt voornamelijk uit ijzer en magnesiumsilicaten, kalkhoudende plagioklaas en pyroxeen.
De basalt heeft uitstekende technische eigenschappen niet tot verandering onderhevig, een hoge mate van compactheid met een uitstekende weerstand tegen mechanische stress en shock, vries-dooi lage en hoge slipweerstand.

Het kenmerk van de natuursteen is de aanwezigheid van verschillende aders, kleuren en tinten, evenals de aanwezigheid van kleine "micro tranen" en gaten, die niet worden beschouwd als gebreken, maar een deel van de natuurlijkheid van de producten die met deze materialen. Het oppervlak perfectie bereikt alleen in de hars of keramische producten gemaakt met industriële processen. Daarom, in de eindfase van het vervaardigen wastafels en douchebakken, sommige steensoorten (die in de natuur veel microscheuren en gaatjes) de producten onderworpen aan een controleprocedure en de gaten of microscheurtjes volmaakt door mengen van de hars met de resten van poeder van dezelfde steen.
Schoonmaken Voor Bowls en schalen douche NATUURSTEEN
Voor de dagelijkse reiniging van alle natuursteen, raden wij absoluut alleen water, of producten een neutraal schoonmaakmiddel gebruiken voor natuursteen WATERVERDUNBARE en geen andere zure producten op basis, die de structuur en de stenen supericie in een paar weken kunnen ruïneren!
BEHANDELING
IT strikt noodzakelijk is om te gaan met de toepassing van een behandeling in de installatie, door herhaal periodiek, op basis van het gebruik en de hardheid van het water. Het kan gebruikt worden ALLEEN een product voor natuursteen om de steen te beschermen in de tijd.

"
Viadurini.it met zijn exclusieve collectie Viadurini Badcollectie biedt d 'meubels voor de badkamer met origineel design en ongekend. Gootstenen appogio rond, rechthoekig, ellipsvormig ... wastafels kolom piramidale, cilindrische, douchebakken en nog veel meer. Een collectie waar de natuur regeert. Alle aangeboden artikelen zijn gemaakt van natuursteen, kleur en kostbare graan tinten, bewust niet naar hun fascinerende ruwe staat.

WAAROM:
  • uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
  • oorspronkelijke ontwerp
  • marmer en natuursteen
  • exclusieve collectie Viadurini
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro