Bath geglazuurd en geschilderd gietijzer benen Lane

  • Code: LANE
€ 6.968,01 € 8.710,02 -20%
Geeft de Opties Beschikbaar:
Levertijden 40 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.

Badkuip van geëmailleerd en geverfd gietijzer met pootjes

Vrijstaand ligbad geheel van gietijzer. Interne 2 mm titanium geëmailleerde afwerking en externe geverfde afwerking in verschillende chromatische variaties; compleet met gietijzeren poten versierd in een licht gouden afwerking. Badkuip die het toppunt van luxe vertegenwoordigt, verkrijgbaar in verschillende maten, kies degene die het beste bij u past!

BELANGRIJK: Externe afwerking van de tank verkrijgbaar in verschillende chromatische varianten, bekijk de kleurenkaart en geef in het daarvoor bestemde vakje de code van de gewenste kleur aan.
Blue Night 5022 afwerking niet beschikbaar.

- Kraan en afvoer uitgesloten

Wat zijn de voordelen van geëmailleerde gietijzeren kuipen? Veel!
Dit zijn de belangrijkste punten:
• Ze zijn een ecologisch product. In tegenstelling tot acryl is geëmailleerd gietijzer een groene oplossing.
• Meer en meer gebruikt in omgevingen waar hygiëne, duurzaamheid en prestatie-eisen van het grootste belang zijn, zijn gietijzeren tanks uitstekend geschikt voor het tegengaan van bacteriële proliferatie.
• Ideaal voor een ontspannend en gezond bad. Gietijzer is een onbrandbaar materiaal dat bij brand geen giftige gassen of rook afgeeft.
• In vergelijking met andere materialen - zoals acryl en ijzer - absorbeert gietijzer hinderlijke water- en badkamergeluiden maximaal .
Solide en onveranderlijk in de tijd. In tegenstelling tot acryl hebben gietijzeren kuipen een hoge weerstand tegen meerdere factoren; brand, schokken en chemicaliën.
Economisch . Het gietijzer houdt de watertemperatuur onveranderd en constant.
Eenvoudig onderhoud . Het geglazuurde oppervlak is glad en compact. Hierdoor houdt het geen kalk vast en is het gemakkelijk schoon te maken.
100% EU-productie - 25 jaar garantie
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief