Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Badmat in Terry Katoen en Linnen met Poema Kant 2 Kleuren - Cuorotto

  • Code: CUOROTTO
€ 253,90 € 355,07 -28%
inclusief BTW
Made in Italy
- +
Materiaal
mix van badstof katoen en linnen
Levertijden
7-10 werkdagen
Lengte (cm)
60
Diepte (cm)
90
Viadurini Textile

Badstof badmat met linnen rand en gedicht kant, 2 afwerkingen made in Italy.

De waarde van traditie voegt zich bij de moderne levensstijl met de katoenen badstof badmat en een linnen mix rand met gedicht kanten versiering aan alle vier de zijden.
Het vloerkleed is geproduceerd in Italië, gemaakt van hoogwaardig katoen en voelt zacht aan dankzij speciale behandelingen die het natuurlijke uiterlijk versterken dankzij de toevoeging van natuurlijke en hypoallergene kleurstoffen die de natuurlijke vezels glans en levendigheid geven.
Lichtheid , vrijheid, elegantie en puurheid zijn de sleutelwoorden van dit product met een nobele charme en fijne stof .

Dit linnen is in feite absolute moderniteit , een keuze om de eigentijdsheid te beleven van degenen die een moment van totale vrijheid willen doorbrengen, wat leidt tot de creatie van een authentiek en handgemaakt product van de hoogste kwaliteit.
De natuurlijke imperfectie van het materiaal duidt dus op de waarde van eenvoud , omsloten door een elegant en delicaat vakmanschap voor een sublieme en suggestieve zintuiglijke ervaring.

Het artikel is geboren met respect voor elk element en neemt de natuur als levensstijl om een balans te vinden tussen vitale energieën, in een harmonieus geheel van verfijning, natuur en welzijn, waarin ecologische duurzaamheid een manier van zijn wordt. Ideaal voor degenen die het heden leven met de ogen van morgen, voor degenen die de wereld leven als een oneindige en vrije ruimte waar geen woorden nodig zijn.

Afwerkingen beschikbaar:
  • oud snoep
  • oud leven
Handige tips: Was het product apart met water en neutrale zeep op maximaal 40 ° C, niet bleken, niet laten weken en niet uitwringen met de hand.
We raden aan om op lage temperaturen te strijken en niet direct in de zon te staan om de integriteit van de kleur en de natuurlijke vezels te behouden.

NB: nuances en variaties in uiterlijk in de loop van de tijd en tussen kledingstuk en kledingstuk zijn bijzondere kenmerken van het product, aangezien het is gemaakt van natuurlijke materialen. Ons linnen is oneindig modern. Een keuze uit een eigentijdse levensstijl die de achtergrond vormt van het ritme van het leven. Toegewijd aan hen die hun ervaring beleven met de ruimte als een moment van absolute vrijheid, op zoek naar een concreetheid die gepaard moet gaan met een compromisloze stijl.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten