Made in Italy

Bestekset in gezandstraald roestvrij staal 24 stuks elegant design - Ronfo

  • Made in Italy
  • Code: RONFO
€ 122,98 € 153,73 -20%
Materiaal roestvrij staal
Levertijden 7-10 werkdagen

Complete bestekset in gezandstraald roestvrij staal, 24-delig made in Italy design.

Dienst bestaande uit:
  • 6 vorken 21 cm
  • 6 messen 23,4 cm
  • 6 lepels 21 cm
  • 6 theelepels 13,7 cm
3 mm dik.

Het is een collectie 18/10 roestvrijstalen bestek, dat wil zeggen met 18% chroom en 10% nikkel, die een uitstekende corrosiebestendigheid en gemakkelijke reiniging garanderen met een uitstekende hygiënische coëfficiënt.
Bovendien is roestvrij staal een 100% recyclebaar materiaal , waardoor het een lage milieu-impact heeft, zowel in de productiefase als in de end-of-life-fase van het product.

De gezandstraalde afwerking , gekenmerkt door een lage ruwheid, wordt verkregen met de micro shot peening-techniek: een oppervlaktebehandeling van het staal, koud uitgevoerd met onder druk gegoten keramische microsferen. Het object krijgt zo een bijzondere esthetische impact doordat het gereflecteerde licht vanaf het oppervlak wordt verstrooid.

De collectie heeft een aangenaam mat effect dat zorgt voor een elegant en kostbaar lichtspel, maar ook voor een goede grip.
Het ontwerp kenmerkt zich door een elegante , verfijnde en trendy stijl: de lineaire grepen kenmerken zich door hun pure en eenvoudige silhouet. Het monoblokmes heeft een kronkelig en ergonomisch handvat , terwijl de kom van de lepel verschilt door zijn enigszins vierkante vorm , een eigenaardig detail van het servies.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief