Made in Italy

Beukenhouten stoel opgevuld met schuimrubber Made in Italy - Occhio

  • Made in Italy
  • Code: OCCHIO
€ 589,53 € 736,91 -20%
Levertijden 35/40 werkdagen
Structuur materiaal hout
Lengte (cm) 46
Diepte (cm) 58
Hoogte (cm) 96

Gemaakt in Italië houten woonkamerstoel

Woonkamerstoel met beukenstructuur opgevuld met schuim volledig gemaakt in Italië.
Een unieke en verfijnde aanvulling, volledig gemaakt in Italië door bekwame meesters , meesters in de kunst die elke aanvulling afwerken met wijsheid en smaak voor elegantie. De productie wordt uitgevoerd met behulp van fijne materialen en het werk wordt met de hand uitgevoerd met de grootste zorg en professionaliteit die de producten van Made in Italy onderscheidt.

Finish:
  • Structuur: wit gelakt
  • Zitting: Santorini-damaststof
Dimensies:
  • Lengte 46 cm
  • Diepte 58 cm
  • Hoogte 96 cm

SANTORINI DAMASCUS STOF: 55% katoen - 45% filamentair polyester

SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand heeft gestaan en droog is geweest. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief