Made in Italy

Bidet modern design in wit keramiek 54x35 cm Ster, made in Italy

  • Made in Italy
  • Code: STARBIDET
€ 456,23
Maatregelen 54x35cm
Levertijden 20/30 werkdagen
Star modern design wit keramiek bidet 54x35 cm, made in Italy
Keramisch bidet met één gat voor interne wateraansluiting. Bevestigingsset inbegrepen.
Maximale essentialiteit. Star is een collectie die zich kenmerkt door een revolutionair design dat perfecte proporties en pure vormen combineert. Een elegante collectie met minimale lijnen en essentieel design.

ITALIAANSE FABRIKANT
De producten in deze collectie zijn gemaakt door   een belangrijk Italiaans merk in de wereld van badkamerinrichting. Het is een jong bedrijf met een belangrijke ervaring in de productie van meubelwastafels , dat in de loop der jaren ook zijn aandacht heeft gericht op de productie van design sanitair , en tevens een toonaangevend bedrijf in Italië is voor de productie van sanitair . de gehandicapten . Het ontwerpen en produceren van keramisch sanitair is haar missie, die zij nastreeft door te innoveren, te experimenteren en nieuwe oplossingen en een originele benadering van de markt voor te stellen. Nieuwigheid is de waarde en het doel, niet alleen in het ontwerp van de producten, maar ook in de manier waarop de markt en zijn gewoonten worden geconfronteerd, vaak gedateerd en nog vaker als onvermijdelijk beschouwd. Het bedrijf wil de badkamer en zijn markt op een nieuwe, andere manier herinterpreteren, met design aanrechtwastafels , keramisch hangende wastafels , kuipen en sanitair . Een luxe die het zich juist kan permitteren omdat het een jong, flexibel en dynamisch bedrijf is. Er zijn grote ruimtes om te verkennen, zelfs voor de meest intieme en persoonlijke ruimte van allemaal, de badkamer.

Waar : het bedrijf produceert zijn assortiment keramische producten in de fabriek van Civita Castellana (VT). Keramiek is een oude roeping, ook vanwege de gemakkelijke beschikbaarheid van de klei die in de plaats aanwezig is en die Civita Castellana, een land beschreven door dichters en schilders aller tijden, tot een van de belangrijkste productiedistricten in Italië heeft gemaakt.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief