Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Bidet modern pendel wit keramiek Star 50x35cm Made in Italy

Code: BIDETSTAR
€ 386,74

madein_italy

- +
Maatregelen
50x35 cm
Levertijden
10/15 werkdagen
Viadurini Collezione Bagno
Bidet modern pendel wit keramiek Star 50x35cm Made in Italy
Bidet gesuspendeerd met keramische brackets fisaaggio en snelle bevestiging inclusief.
Het aardewerk in de Star collectie heeft een revolutionair ontwerp dat perfecte proporties en vormen zo goed te combineren is. Een elegante collectie met minimale lijnen en minimalistisch design.

Italiaanse fabrikant
De producten in deze collectie zijn gemaakt van   een belangrijke Italiaanse merk in de badkamermeubels wereld. Het is een jong bedrijf met veel ervaring in de productie van designer wastafels, die in de loop der jaren zijn aandacht in de gezondheids-production design is gericht, maar ook als een toonaangevend bedrijf in Italië voor de productie van gezondheid Uitgeschakeld. Ontwerp en productie van sanitair keramiek is zijn missie, het nastreven van innoveren, experimenteren, en het voorstellen van nieuwe oplossingen voor de markt en een originele aanpak. News is de waarde en het doel, niet alleen in het ontwerpen van producten, maar ook in hoe de markt en de gewoonten, vaak verouderd en nog vaker geaccepteerd als onvermijdelijk geconfronteerd. Het bedrijf wil de badkamer en de markt te herinterpreteren in nieuwe, andere manier voorstellen wastafels met ondersteuning voor ontwerpers, geschorst keramische wastafels, badkuipen en toiletten. Een luxe die u zich kunt veroorloven, alleen maar omdat een jong, flexibel en dynamisch. Er zijn grote gebieden om te verkennen, zelfs voor de meer intieme en persoonlijke ruimte van al, de badkamer.

Waar: het bedrijf produceert haar eigen assortiment van keramische producten in staboòo, EMTP doen Civita Castellana (VT). Dat aardewerk is een oude roeping, ook te wijten aan de gemakkelijke beschikbaarheid van klei op de plaats en dat maakte van Civita Castellana, het land beschreven door dichters en kunstenaars van alle tijden, een van de productie districten belangrijkste in Italië.

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies