Made in Italy

Bidetkraan met één gat en messing draaibare cilinder Made in Italy - Shelly

  • Made in Italy
  • Code: SHELLY4
€ 262,63 € 328,29 -20%
Materiaal Messing
Levertijden 10/15 werkdagen

Eengatsmengkraan voor bidet klassiek design in messing Made in Italy.

Single-hole bidetmengkraan gemaakt in Italië in messing met 1 '' 1/4 drain compleet met rechter en linker schroef. De structuur omvat ook het roterende antieke vat en verhoogt tegelijkertijd de functionaliteit , waardoor u de waterstraal op een eenvoudige en praktische manier kunt verplaatsen volgens uw behoeften. Wat het specifieke ontwerp uniek maakt, is de perfecte fusie tussen klassiek en modern, ontworpen om op een originele manier te voldoen aan de behoeften van mensen die op zoek zijn naar een romantisch en elegant product, maar tegelijkertijd een innovatieve stijl .

Afwerkingen beschikbaar:
  • chroom;
  • bronzen.
Dankzij het gebruik van gecertificeerde kwaliteitsgrondstoffen en de nauwgezette controle van elke fase van de productiecyclus, kan elk onderdeel van deze lijn het perfecte Made in Italy- product leveren, gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor alleen het beste kan worden verkregen .
Moderne en elegante lijnen garanderen een hoog kwaliteitsniveau dat een reeks accessoires biedt die innovatie , design en veiligheid kunnen garanderen , kenmerken die elk product in staat stellen de esthetische kant van uw badkamer te verrijken en te versterken.
Email Newsletter
Nieuwsbrief