Made in Italy

Bidetmixer in verchroomde afwerking met afvoer Made in Italy - Medida

  • Made in Italy
  • Code: MEDIDA3
€ 262,63 € 328,29 -20%
Materiaal Messing
Levertijden 7/10 werkdagen

Moderne bidetmengkraan in verchroomd messing met afvoer Made in Italy.

Verchroomd messing 1 '' 1/4 bidetkraan compleet met Ø 25 mm Kerox geopend cartridge. Rechte lijnen en goed gedefinieerde hoeken geven een uiterst modern en verfijnd tintje aan het product en aan de hele kamer, en verrijken het met stijl en een geheel nieuwe smaak. De eenvoud en de prachtige chromen afwerking zorgen ervoor dat deze kraan op een onberispelijke manier deel uitmaakt van elk interieur, wat resulteert in discreet en elegant.

Dankzij het gebruik van gecertificeerde kwaliteitsgrondstoffen en de nauwgezette controle van elke fase van de productiecyclus, kan elk onderdeel van deze lijn het perfecte Made in Italy- product leveren, gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor alleen het beste kan worden verkregen .
Moderne en elegante lijnen garanderen een hoog kwaliteitsniveau dat een reeks accessoires biedt die innovatie , design en veiligheid kunnen garanderen , kenmerken die elk product in staat stellen de esthetische kant van uw badkamer te verrijken en te versterken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief