Made in Italy

Blauwe ronde tafel diameter 50 cm Janis modern design, made in Italy

  • Made in Italy
  • Code: JANIS MEDIUM BLU
€ 149,17 € 186,46 -20%
Materiaal PMMA
Maatregelen L 50 x H 60 x P 50 cm
Kleur blauw
Levertijden 7 dagen na bevestiging van de bestelling * levertijden kan toenemen in het geval het product is niet beschikbaar in voorraad
Blauwe ronde tafel diameter 50 cm Janis modern design, made in Italy
Kogels Moreschi tafel voor de blauwe Janis: de basis PMMA 100% transparant plexiglas van maagdelijke polymeer, gevormd laser, geeft inzicht, terwijl de blauwe plank vol pigment geeft een vleugje kleur aan 'thuisomgeving. De plexiglas schokbestendig, veerkrachtig, duurzaam en warmte-isolatie. De helderheid en de helderheid blijven constant en ongewijzigd in de tijd. De plexiglas PMMA uit primaire polymeer niet-toxisch, hypoallergeen, geurloos en antibacteriële. Bedacht, ontworpen en gemaakt in Italië, met Italiaanse materialen.

Dit product wordt gemaakt door een bedrijf sterk gericht op de evolutie van design trends en het gemak van plexiglas. Met de ervaring die is opgedaan in jaren van activiteit, zijn de ideeën van creatieve Italiaanse ontwerpers omgetoverd tot voorwerpen klaar voor de inrichting van elke kamer persoonlijkheid: meubelen, meubels, woonaccessoires en verlichting, essentiële items in de binnenlandse landschap.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief