Bloempothouder voor buiten in handgeweven polyrotan - Experia

  • Code: EXPERIA7
€ 444,33 € 555,41 -20%
Materiaal Polyrotan
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 50
Diepte (cm) 50
Hoogte (cm) 90

Tuinplantenbak van handgeweven polyrotan.

Outdoor pannenlap gemaakt van buisvormig aluminium en polyrotan met strakke en essentiële lijnen waardoor hij nooit uit de mode raakt, samen met de hoge kwaliteit van de materialen waaruit hij bestaat.
Stevig en resistent , deze pannenlap kan dankzij het minimale gewicht heel gemakkelijk worden verplaatst en vereist zeer weinig onderhoud.

De vaashouder behoort tot een hele collectie dat comfort en essentie van vormen combineert. De hoogwaardige polyrotanvezel is met de hand geweven op de massieve aluminium buisframes, wat zorgt voor maximale weerstand tegen weersinvloeden zoals regen, UV-straling, zout en zelfs extreme klimatologische omstandigheden.

De producten uit deze collectie zijn met de hand geweven, hierdoor kunnen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen optreden (omstandigheden die zich ook enige tijd na de aankoop kunnen voordoen). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Afmetingen : L 50 x D 50 x H 90.

Beschikbare afwerkingen:
  • steen wit
  • donker
Onderhoud :
Voor een correcte reiniging van de Polyrattan kunstvezel en het aluminium frame adviseren wij het gebruik van microvezeldoekjes, neutrale schoonmaakmiddelen en warm water. Verder adviseren wij wat het frame betreft zoveel mogelijk contact van de zichtbare delen met scherpe of schurende voorwerpen of onderdelen te vermijden en raden wij het gebruik van agressieve producten af om het oppervlak niet te beschadigen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief