Design, luxe en ecologische duurzaamheid op de Salon of Furniture 2018!

Sfeerverlichting, lange gangen met rode tapijten, de schoonheid die overal je ogen opvult, ook in de kleinste afgelegen hoek van een stand.
Welkom bij de Salon of Furniture 2018!

Het wachtwoord is zeker "Design". In deze grote expositie die, zoals in een kleine stad, het beste van het ontwerp samenstelt, kunt u de Italiaanse uitmuntendheid op het gebied van alle meubels vinden.
Van meubels voor slaapkamers tot de meubels en aanvullingen voor de woonkamer, van tafels en stoelen met vormen en materialen die innovatief zijn voor keukens tot zeer moderne wastafels en meubels om de badkamers te versieren. Iedereen kan iets vinden dat je smaken prikkelt, zo veel zijn de standhouders op de expositie.
Onder de meest trendy materialen op de Salon vinden we de Corian. Een materiaal dat voornamelijk in de badkamers en in de keuken wordt gebruikt, wordt "acrylsteen" genoemd en bestaat uit acrylhars en natuurlijke mineralen. De weerstand tegen krassen en schokken, het soepele aspect met kronkelende bochten aan de binnenkant en het certificaat voor eco-duurzaamheid zijn de redenen waarom dit materiaal steeds vaker wordt gebruikt bij de productie van luxe meubels.

Het tweede motto van de expositie is eco-sustainability luxury. Alle voorgestelde producten hebben een speciale aandacht voor de omgeving in de gebruikte materialen en in de technieken die worden gebruikt om ze te maken. In een wereld die steeds meer en meer snelle thamks naar de nieuwe technologieën draait, is de bescherming van het milieu belangrijk en ook wij van Viadurini willen het niet vergeten!
We vinden op de expositie veel van het bedrijf dat ze verhuizen of ze hebben al stappen gezet om de FSC-certificering (Forest Stewardship Council) te krijgen, waaruit blijkt dat het bedrijf zal bijdragen aan een beter beheer van de bossen, en het PEFC (Programma voor de goedkeuring van de boscertificering) waaruit blijkt dat de bossen worden beschermd tegen ongecontroleerde exploitatie.

Als je nieuwsgierig bent naar het nieuws dat we toevoegen aan onze collectie, stop niet om ons te volgen en kom naar onze website!
Email Newsletter
Nieuwsbrief