Ontdek de 4 Innovatieve Materialen voor uw Badkamermeubels - Creëer uw Compositie

De Viadurini Bathroom Collectie biedt het elegante en functionele ontwerp van de meubelcomposities die uw badkameromgeving zullen veranderen in een ruimte gewijd aan comfort, verzorging en regeneratie.

We willen dat u stilstaat bij een van de grootste waarden van onze producten: de unieke kwaliteit van de materialen.
Onze Italiaanse meesters hebben nieuwe methoden ontdekt om u alleen het beste voor uw huis te bieden.
De kostbare materialen en verfijnde oplossingen zullen de woonomgeving verbeteren en hun functionaliteit en zintuiglijk genot accentueren. Bewegend tussen rigoureuze geometrische vormen en een veel origineler ruimtebeheer, zullen de gloednieuwe lijnen altijd een ordelijke omgeving ontwerpenwaar u voor uzelf moet zorgen.

Laten we de materialen die in onze composities worden gebruikt nader bekijken:

MELAMINE

Dit materiaal loopt voorop in termen van weerstand en veelzijdigheid, melamine kan de eigenschappen van andere materialen, zoals hout en laminaat, imiteren, terwijl het zijn opmerkelijke technische kenmerken behoudt. Verkrijgbaar in een breed scala aan chroom en texturen, het kan gemakkelijk worden aangepast aan elke stijl van het huis.
 

UV-LAKKEN

Deze verbazingwekkende lak met UV-technologie is gemaakt op acrylbasis voor een hoge stabiliteit in de tijd in termen van oppervlak en kleur.
De glanzende oppervlakteafwerking maakt het mogelijk om hoge kenmerken van weerstand tegen krassen en slijtage te bereiken in combinatie met uitstekend reinigingsgemak en minder vergeling na verloop van tijd. Vrijwel alles wat u nodig heeft voor een perfecte duurzaamheid.
 

FENIX

Een nieuw materiaal op de markt waarvan we de exclusieve, innovatieve, super dekkende en zachte touc h hebben, gemaakt voor interieurdesign. Het combineert verfijnde esthetische oplossingen met geavanceerde technologische prestaties. Het externe deel van FENIX wordt verkregen met behulp van nanotechnologieën en wordt gekenmerkt door een oppervlak dat is behandeld met nieuwe generatie acrylharsen, die dit nieuwe materiaal buitengewone eigenschappen geven en een nieuwe weg openen in de wereld van interieurontwerp.
 

GEROLDE

Het laminaat bestaat intern uit lagen cellulosevezels die geïmpregneerd zijn met fenolharsen en oppervlakkig één of meer lagen cellulosevezels met esthetische functie , geïmpregneerd met thermohardende harsen en met elkaar verbonden door middel van een hogedrukproces. Gestratificeerd HPL is een materiaal van uitstekende kwaliteit vanwege het functionele en esthetische potentieel. De eigenschappen van slijtvastheid, hygiëne, maken het het ideale materiaal voor het realiseren van inrichtingssystemen. Ook ideaal voor alle toepassingen waar het nodig is om weerstand en design te combineren, de HPL Stratified, verkrijgbaar in verschillende soorten, is het meest betrouwbare materiaal en het rijkste aan esthetische kenmerken, ook voor het creëren vaneigentijdse designaccessoires.



Klik hier om alle badkamersamenstellingen te ontdekken die deze specifieke materialen in hun samenstelling hebben.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief