Viadurini Design Radiators: de Nieuwe Collectie Glasradiatoren

Radiatoren en decoratieve radiatoren een nieuwe manier om het huis te verwarmen met design

Heeft u ooit aan radiatoren gedacht als meubelstukken? Welnu, radiatoren van het nieuwe merk Viadurini Design Radiators collectie zijn zeer functionerend en ook uiterst modern, met een onvergetelijk ontwerp!

Vaarwel oude en klassieke witte radiatoren, deze nieuwe collectie radiatoren biedt iets unieks voor je badkamer maar ook voor je woonkamer. Nu wordt het huis met stijl verwarmd, dankzij ontworpen en kleurrijke radiatoren met een originele vorm die feilloos integreren in de inrichting van elke omgeving.
Viadurini designradiatoren presenteert een breed scala van glas radiatoren. Hun namen zijn Jhonny, Brian en Berry, de radiatoren zijn verkrijgbaar in dubbele uitvoering: elektrisch en hydraulisch gemaakt van glas.Hier zijn enkele kenmerken die de aandacht verdienen:

Wat betreft de versie van de hydraulische radiator, hij functioneert omdat het waterverbruik aanzienlijk lager is in vergelijking met een traditioneel systeem. Bovendien heeft het een systeem dat perfect kan worden aangepast aan het verwarmingssysteem met warmtepompen of aan hernieuwbare energiebronnen. Zijn eigenaardigheid? Een plaat gemaakt van gehard glas op 600° waardoor het resistent, veilig en origineel is.

De meest innovatieve technologie wordt gebruikt om een elektrische radiator te maken. Deze specifieke technologie stelt het product in staat te begrijpen wat de juiste manier is om de omgeving te verwarmen, energieverspilling te vermijden en de oppervlaktetemperatuur van het product tot een minimum te beperken. De structuur bestaat uit twee platen van gehard glas, waar de elektrische weerstand is geplaatst.
Voor beide versies kunt u een spiegelafwerking eisen. Een mooie verzilvering maakt er een ontworpen spiegel van.
Verdere informatie? Het touchscreen-besturingssysteem voor de elektrische versie! Het is een infraroodbediening met een kindervergrendelingsfunctie waarmee u de prestaties beter kunt optimaliseren in combinatie met een afstandsbediening.

Bezoek onze website om al zijn technische kenmerken te kennen: "Klik hier om Viadurini-radiatoren te zien."

Deze exclusieve radiatorencollectie kenmerkt zich ook door de speciale zorg waarmee elk afzonderlijk product wordt gerealiseerd, allemaal volledig Made in Italy. Voor iedereen die zijn eigen omgeving een glamour en ultra persoonlijk tintje wil geven. Het is mogelijk om glasradiatoren op maat te maken met elke gewenste afbeelding! "Zeefdruk" is de speciale techniek die wordt gebruikt om uw foto in twee transparante kristallen platen te plaatsen.
Het resultaat? Laat uw fantasie de vrije loop!
Email Newsletter
Nieuwsbrief