Viadurini kies voor Groen!

De wereld verandert snel en het is erg belangrijk om keuzes te maken, eco-vriendelijke, zet die in het midden van de bescherming van het milieu.
Viadurini met zijn ecologische voetafdruk sterk innovatieve en in de voorhoede kon niet ontsnappen aan deze taak.

We kozen voor aan te schaffen energie 100% groen is, dit betekent dat de energie die we gebruiken in onze kantoren wordt opgewekt uit hernieuwbare energiebronnen zoals wind, zon of waterkracht. Dit zijn de onuitputtelijke bronnen in staat is zichzelf te herstellen, zonder een negatieve invloed hebben op het milieu.

We waren in staat om dit te implementeren keuze dankzij de Wekiwi een jong bedrijf, leverancier van groene energie gegarandeerd door de certificaten die aantonen dat de oorsprong uit hernieuwbare bronnen.
Dit bedrijf is onder de indruk van ons, omdat, net als ons, het verkoopt contracten alleen online, dus een realiteit in de pas met de tijd. Andere sterke punten van het bedrijf zijn transparantie en het idee verspreiden onder haar klanten een bijzondere aandacht aan de bewuste consumptie.

De naam van de vennootschap is samengesteld uit twee woorden: "Wij" in het engels us en "Kiwi", de afkorting voor " web van meer traditionele kilowatt. Deze woorden helpen om op het bedrijf een precieze betekenis in termen van openheid, transparantie en sociale indruk. Als een innovatieve en technologie bedrijf, zoals blijkt uit hun app voor het beheersen van het energieverbruik dat klanten kunnen downloaden naar hun mobiele telefoon.
Email Newsletter
Nieuwsbrief