Welke Wandklok Moet je Kiezen voor in Huis: Klassieke Vintage Stijl, Design of Modern?

Welke wandklok moet je kiezen voor in huis: klassieke vintage stijl, design of modern?

Als je aan een wandklok denkt, denkje aan traditionele vormen en formaten of aan de klassieke ronde klok met een min of meer klassieke wijzerplaat. Hier zullen we, naast het voorstellen van de klassieker, proberen u moderne designelementen of vintage herinterpretaties aan te bieden.
Met abstracte vormen of vormen geïnspireerd door de natuur, worden de wandklokken gemaakt door ambachtslieden gekenmerkt door grenzeloze creativiteit die maximaal tot uitdrukking komt in de combinatie van vormen en kleuren.

Maar laten we eerst een paar vragen beantwoorden:

De keuze op basis van het meubilair: vintage of modern?

Kon je in het verleden maar op één type wandklok rekenen (analoge en klassieke ronde voet), dan is de keuze nu veel gevarieerder.
Als de kamer in een "klassieke" stijl is ingericht, kan een vintage wandklok zeker geen kwaad. Creëer de mogelijkheid om terug in de tijd te gaan dankzij een ontwerp dat een verleden te vertellen heeft . Dit is precies de schoonheid van vintage wandklokken. Als u ook "het verleden wilt herbeleven". Als de woonkamer daarentegen meubels heeft die met de tijd meegaan, kun je zeker niet anders dan rekenen op een moderne wandklok.

Zo'n model is direct herkenbaar in vergelijking met een vintage stijl omdat het felle kleuren en een bijzonder design heeft (het kan elke vorm aannemen).

Wandklok duidelijk zichtbaar en met een gevarieerde stijl?

In dit geval kan de keuze alleen vallen op de wandklokken die op panelen of schilderijen zijn geïntegreerd. De mogelijkheden zijn hier eindeloos, met hetzelfde systeem dat u gebruikt bij het kiezen van een decoratief schilderij of een meubelstuk, zult u de keuze voor een dergelijke klok zeker nuttig en esthetisch bevredigend vinden.

Wandklokken handgemaakt door Italiaanse ambachtslieden

Viadurini biedt een hele reeks wandklokken gemaakt door Italiaanse ambachtslieden. Deze ambachtslieden gespecialiseerd in metaalbewerking creëren meesterlijk het hele assortiment horloges dat u in onze online catalogus ziet: van het maken van de structuur tot het lasersnijden om de verschillende ontwerpen te maken en tot het schilderen. Dit is waar Made in Italy. Wandklokken zijn zeker de meest gebruikte en gevraagde woonaccessoires: naast de puur esthetische factor vervult de wandklok een zeer belangrijke functie: de exacte tijd aangeven met een simpele blik, zonder je pols te hoeven zoeken, misschien je hand eruit trekken in je broekzak of op zoek naar je smartphone.

Klik hier om onze volledige catalogus met wandklokken te bekijken, ingedeeld naar stijl.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief