Made in Italy

Boekenkast in gepatineerd kersenhout met 6 open vakken Made in Italy - Camene

  • Made in Italy
  • Code: CAMENE1
€ 518,12 € 647,65 -20%
Materiaal hout
Levertijden 35/40 werkdagen
Lengte (cm) 56
Diepte (cm) 34
Hoogte (cm) 194

Houten boekenkast voor binnen, gemaakt in Italië

Boekenkast met structuur in hout/deeltjeshout gefineerd Tanganyika/toulipier/ayous , frames in toulipier/ayous , multiplex bodems in populierenhout en/of MDF, volledig Made in Italy.
Dit product wordt dankzij zijn elegante en tijdloze afwerkingen en lijnen de hoofdrolspeler van de kamer en biedt de gebruiker de mogelijkheid om zijn objecten geordend te houden en tentoon te stellen . Klassieke stijl en functionaliteit ontmoeten elkaar dankzij het meesterschap van Italiaanse ambachtslieden die de grootste zorg en aandacht hebben besteed aan de creatie van elk detail.

Finish:
  • gepatineerde kers
Dimensies:
  • Lengte 56 cm
  • Diepte 34 cm
  • Hoogte 194 cm
SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet er bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand rust en droog is. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief