Made in Italy

Boekenkast in gerookt glas met Canaletto walnoothouten lade Italiaans design - Linzy

  • Made in Italy
  • Code: LINZY2
€ 4.955,84 € 6.194,80 -20%
Levertijden 30 werkdagen
Top materiaal glas
Lengte (cm) 80
Diepte (cm) 40
Hoogte (cm) 200

Vrijstaande boekenkast in de woonkamer in gerookt glas met lade in Canaletto walnoothout gemaakt in Italië.

Deze vitrinekast wordt gekenmerkt door zijn vastberaden en elegante design volledig gemaakt van rookglas.
Handgemaakt in Italië met hoogwaardige materialen , het is een vrijstaand accessoire dat de omgeving kan definiëren door een vleugje luxe en klasse te geven.
Een lade in Canaletto walnoothout met een gunmetal finish knop is inbegrepen die naar wens kan worden geplaatst in de twee referentiecompartimenten. De toelaatbare belasting per plank is 15 kg.

Dankzij zijn innovatieve, functionele en designlijnen kan de boekenkast zowel in de woonkamer, in een studeerkamer of waar je hem ook wilt plaatsen.
Dit elegante materiaal wordt de hoofdrolspeler van het milieu, in een combinatie van de Italiaanse ambachtelijke traditie en moderne en hedendaagse innovatie.

De creatie in gelast glas , met behulp van zeer dikke glasplaten, is het resultaat van een uniek proces dat extreme precisie vereist en dat het mogelijk maakt om zeer resistente structuren te verkrijgen, vooral in de voegen, die volledig transparant blijven dankzij speciale lijmen.
Glas vertegenwoordigt een van de edelste en oudste materialen, omdat het in staat is zijn perfectie in de loop van de tijd onveranderd te behouden, maar ook ecologisch en fascinerend is.

NB:
De bovenste plank voor de lade in zuurgeëtst, spiegel of gelakt glas is op aanvraag verkrijgbaar. Daarnaast zijn de lades verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Voor een vrijblijvende offerte, aarzel niet om ons te contacteren.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief