Made in Italy

Boekenkast voor objecten aan de muur Origineel ontwerp in glazen ladder - Volano

  • Made in Italy
  • Code: VOLANO
€ 1.979,64 € 2.474,55 -20%
Materiaal glas
Levertijden 30 werkdagen
Lengte (cm) 120
Diepte (cm) 24
Hoogte (cm) 118

Glazen trap design wand boekenkast planken gemaakt in Italië.

Deze woonkamer boekenkast kenmerkt zich door zijn intrigerende en originele vormgeving geheel gemaakt van transparant glas met een dikte van 12 mm.
Ideaal als objecthouder, de laddervorm is ook een decoratief element. Elke plank heeft een maximale capaciteit van 5 kg.
Handgemaakt in Italië met hoogwaardige materialen , het is een wandaccessoire dat in staat is om luxe en delicate sferen te creëren.

Dit elegante materiaal wordt de hoofdrolspeler van het milieu, in een combinatie van de Italiaanse ambachtelijke traditie en moderne en hedendaagse innovatie.

De creatie in gelast glas , met behulp van zeer dikke glasplaten, is het resultaat van een uniek proces dat extreme precisie vereist en dat het mogelijk maakt om zeer resistente structuren te verkrijgen, vooral in de voegen, die volledig transparant blijven dankzij speciale lijmen.
Glas vertegenwoordigt een van de edelste en oudste materialen, omdat het in staat is zijn perfectie in de loop van de tijd onveranderd te behouden, maar ook ecologisch en fascinerend is.

Let op:
ook leverbaar in hangende uitvoering, met 2 wandsteunen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief