Made in Italy

Boekenkast wit modern design Carol Wall, made in Italy

  • Made in Italy
  • Code: CAROL BIANCO
€ 502,25 € 627,81 -20%
Materiaal PMMA
Maatregelen L 116 x H 20 x P 102 cm
Kleur wit en transparante
Levertijden 7 dagen na bevestiging van de bestelling * levertijden kan toenemen in het geval het product is niet beschikbaar in voorraad
Boekenkast wit modern design Carol Wall, made in Italy
Sensations marineren voor Wall Carol bibliotheek, gebouwd met nauwkeurige laser zagen tot de vorm van een echte parel van de zee te geven. De plexiglas front, als gevolg van de achterzijde, daalde in kleur wit, geeft een vleugje elegantie toe aan de thuisomgeving. Zowel de transparante basis die de plank zijn van acrylglas PMMA met 100% maagdelijk polymeer. De helderheid en de helderheid blijven constant en ongewijzigd in de tijd. De plexiglas PMMA uit nieuwe polymeer wordt gebruikt door niet-toxisch, hypoallergeen, geurloos en antibacteriële. Recyclebaar 100%. In overeenstemming met de UNI EN 71-3: 200. Bedacht, ontworpen en gemaakt in Italië, met Italiaanse materialen.

Dit product wordt gemaakt door een bedrijf sterk gericht op de evolutie van design trends en het gemak van plexiglas. Met de ervaring die is opgedaan in jaren van activiteit, zijn de ideeën van creatieve Italiaanse ontwerpers omgetoverd tot voorwerpen klaar voor de inrichting van elke kamer persoonlijkheid: meubelen, meubels, woonaccessoires en verlichting, essentiële items in de binnenlandse landschap.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief