Made in Italy

Bol van de wereld door een modern design tafel, gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: WORLD
€ 655,38 € 819,23 -20%
Maatregelen 37 x 54 cm hoogte en ø 30 cm
Levertijden 7/10 werkdagen
Bol van de wereld door een modern design tafel, gemaakt in Italië
De bol of Globo is een weergave van de aarde of van de lucht die wordt gerapporteerd op een bolvormig oppervlak; de oorsprong is nauw verbonden astronomie en armillary sferen. De oudste aardbol dateert uit 1492 het jaar van de ontdekking van Amerika; één van de meest bekende fabrikanten van bollen van de zeventiende eeuw was de geograaf en cartograaf Friar Vincenzo Coronelli in 1683 maakte een aantal bollen die voor de Zonnekoning bestemd waren - Louis XIV en werden in het Paleis van Versailles geplaatst.
In eerste studie en werd al snel het onderwijs globes werd ware ornamenten. Het Italiaanse design is een uniek fenomeen en nog steeds relevant zijn voor zijn tijd dynamiek en duurzaamheid.
De drager is gemaakt van hoge dichtheid en zuiverheid transparant methacrylaat, het werk uit verchroomd messing, de basis en gelakt MDF. Het snijden en graveren worden uitgevoerd met high-tech, computergestuurde apparatuur uitgevoerd. De afbeeldingen op de kadastrale kaarten is een samenvatting van onze bol en kan daarom niet worden gebruikt als leermiddel.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief