Buitenfauteuil in teak en polyethyleen geweven - Jhon

  • Code: JHON5
€ 476,07 € 595,08 -20%
Levertijden 1 werkweek
Structuur materiaal Teak
Materiaal achterkant Polyethyleen
Lengte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 77
Zithoogte (cm) 47

Buitenfauteuil van teakhout en geweven polyethyleen.

Deze buitenfauteuil is gemaakt met een teakhouten en geweven structuur , handgemaakt door de beste vakmensen ter wereld gemaakt van hoogwaardige polyrotanvezel . Het frame van de rugleuning van de fauteuil is van aluminium met epoxy poedercoating. Het zitkussen is altijd inbegrepen terwijl het rugkussen optioneel is en uitgevoerd in steengrijze outdoorstof. Dit product met delicate lijnen is perfect om warmte te geven aan buitenomgevingen dankzij de tijdloze stijl van teakhout.

De producten van deze collectie vertegenwoordigen de perfecte samensmelting tussen de natuurlijkheid van het hout en de innovatie van de weefmaterialen en de verfijnde en essentiële lijn die het kenmerkt, de zeer hoge kwaliteit van de materialen , de perfecte balans tussen design en traditie, maken dit fauteuil geschikt voor het inrichten van zowel binnen- als buitenruimtes , veel van contract- en privéomgevingen.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Maatregelen:
  • Lengte: 60 cm ;
  • Diepte: 60 cm ;
  • Hoogte: 77 cm ;
  • Zithoogte: 47cm
Beschikbare afwerkingen:
  • parelwit
  • Woestijnmix
Opties:
  • met rugkussen
  • zonder rugkussen
NB : De kussens zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stoffen. Het is mogelijk om ze op maat te maken. Sierkussens zijn uitgesloten.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier "Informatie aanvragen".
Email Newsletter
Nieuwsbrief