Buitenfauteuil van geweven polyrotan - Charlie

  • Code: CHARLIE1
€ 2.035,18 € 2.543,98 -20%
Levertijden 1 werkweek
Structuur materiaal Polyrotan
Lengte (cm) 108
Diepte (cm) 90
Hoogte (cm) 85
Zithoogte (cm) 45

Buitenfauteuil van handgeweven polyrotan.

De Charlie fauteuil is gemaakt met een aluminium frame en hoogwaardig polyrotan vezelweefsel van het merk Rehau en wordt gekenmerkt door de taps toelopende vorm van de armleuning en de licht afgeronde lijn. De zit- en rugkussens zijn inbegrepen en in standaard witte stof en contrasterende witte rand.

Het verfijnde ontwerp , de zeer hoge kwaliteit van de materialen , de golvende en belangrijke vormen, maken het perfect voor binnen- en buitenmeubels . Dankzij het gebruik van speciale hoogwaardige materialen is deze buitenstoel niet bang voor slecht weer en plotselinge temperatuurschommelingen dankzij de certificering van de weefvezel.
De vorm van de structuur maakt het een groenblijvend, tijdloos product.

De producten in deze collectie zijn handgeweven, ze kunnen oneffenheden, onvolkomenheden en kleurverschillen vertonen (condities die ook enige tijd na de aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Beschikbare afwerkingen:

  • Witte was
  • Bronzen.

Maatregelen:

  • Lengte: 108 cm ;
  • Diepte: 90 cm ;
  • Hoogte rugleuning: 85 cm;
  • Zithoogte: 45cm

NB : Zit- en rugkussens inbegrepen. Het is mogelijk om ze in een breed scala aan stoffen en kleuren aan te vragen. Sierkussens zijn uitgesloten.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief