Made in Italy

Buitenfauteuil van staal en polypropyleen Made in Italy - Astrid

  • Made in Italy
  • Code: ASTRID
€ 1.958,22 € 2.447,77 -20%
Materiaal Staal en polypropyleen
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 105
Diepte (cm) 94
Hoogte (cm) 75

Tuinfauteuil van staal en polypropyleen Made in Italy.

Fauteuil voor buitenmeubilair in gegalvaniseerd staal met zit- en rugkussens in polypropyleen volledig Made in Italy . Verzinken zorgt voor een grotere weerstand van de afwerking van het materiaal tegen corrosieve weersinvloeden zoals zout of zuurgraad van de regen. De kussens zijn gemaakt van UV- en waterbestendig materiaal dat lang zijn kleur behoudt.

Het ontwerp met strakke lijnen en afgeronde hoeken maakt het product omhullend en verwelkomend als een knuffel. De grote stoelen en zachte profielen ontwerpen ruimtes in naam van eigentijdse charme . De fauteuil is perfect voor degenen die zich richten op een sobere en elegante inrichtingsstijl die in staat is om moderniteit en frisheid aan elke context te geven.

Beschikbare stoelafwerkingen :
  • witte Ster;
  • grijze modderster.
Onderhoud : Voor een frequente reiniging van de structuur, raden we aan om de twee/drie maanden te wassen met delicate wasmiddelen en vervolgens te beschermen met producten op oliebasis als de fauteuil in een kustgebied wordt geplaatst.
Om vlekken op de stof van de kussens te verwijderen, raden we aan om in plaats daarvan water, wasmiddel of bleekmiddel te gebruiken, afhankelijk van het type vlek.

NB : De fauteuil en de kussens zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen via het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief