Made in Italy

Buitenstoel in gegalvaniseerd staal stapelbaar 4 stuks Made in Italy - Sibo

  • Made in Italy
  • Code: SIBO
€ 1.140,18 € 1.425,22 -20%
Materiaal Staal
Levertijden 3/4 werkweken
Lengte (cm) 45
Diepte (cm) 56
Hoogte (cm) 99,5

Stapelbare buitenstoel van gegalvaniseerd staal 4 stuks 100% made in Italy

Deze buitenstoelen zijn ontworpen om extreem resistent te zijn dankzij de kwaliteit van hun materialen, in feite zijn ze 100% gemaakt in Italië . Hun staalstructuur is versterkt door middel van een galvanisatieproces om ze bestand te maken tegen corrosieve en weersinvloeden . Dankzij hun structuur kunt u, als u ze eenmaal niet meer gebruikt, ruimte besparen door ze allemaal op elkaar te stapelen.
De stijl van deze stoelen is tijdloos en is de meest klassieke exaltatie van Made in Italy vakmanschap.

Het tijdloze design maakt het tot een product ideaal voor wie op zoek is naar kwaliteit. De structuur is ontworpen om resistent, veelzijdig en functioneel te zijn en de klassieke kleuren gecombineerd met het meest flamboyante reliëfwit vormen een perfecte combinatie die hun sterke punt vertegenwoordigt. Bovendien is hun productie volledig duurzaam omdat het afkomstig is van gerecycleerde materialen die geen enkele achteruitgang in hun mechanische eigenschappen vertonen.

Beschikbare kleuren :

  • bronzen
  • oud grijs
  • parelwit
  • reliëf wit.
Gebruik en onderhoud : tijdens de winter is het raadzaam om het product op te slaan in gesloten, droge plaatsen om te voorkomen dat de vochtigheid condensatie veroorzaakt. Als de producten zich in een kustgebied bevinden, is het raadzaam om de oppervlakken om de twee à drie maanden te reinigen met delicate reinigingsmiddelen.

NB: zitkussen niet inbegrepen. Het is mogelijk om deze aan te vragen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen" .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief