Buitenstoel met armleuningen in teakhout - Marie

  • Code: MARIE4
€ 472,10 € 590,12 -20%
Materiaal Teak
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 56
Diepte (cm) 47
Hoogte (cm) 84
Zithoogte (cm) 46

Tuinstoel van teakhout met armleuningen.

Tuinstoel met volledige armleuningen met teakhoutstructuur in naturel geborstelde afwerking . Dit product met verfijnde en essentiële lijnen is perfect voor iedereen die houdt van een moderne en minimalistische stijl en die zijn buiten- of beschutte ruimtes op een praktische manier wil organiseren.

Deze design- en functionele stoel wordt een eenvoudig element, maar met harmonieuze proporties, geschikt om in elke buitenomgeving te worden geplaatst, zoals terrassen, veranda's, tuinen of bij het zwembad, om een fascinerende sfeer te creëren. Het voor de constructie gebruikte teakhout garandeert kwaliteit en weerstand, ook op lange termijn, en maakt dit meubel perfect voor elke situatie en gebruiksgelegenheid. De geborstelde afwerking benadrukt de nerf en de natuurlijke kenmerken van het teakhout.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (omstandigheden die zich ook enige tijd na de aankoop kunnen voordoen). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Dimensies:
  • Lengte: 56 cm;
  • Diepte: 47 cm;
  • Hoogte: 84 cm;
  • Zithoogte: 46cm
Opties:
  • met kussen met wit/blauwe decoratie.
  • zonder kussen
Let op: het kussen is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en stoffen
Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief