Buitentafel in Abaca-vezel - Raziel

  • Code: RAZIEL4
€ 297,54 € 371,93 -20%
Materiaal Abaca
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 90
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 35

Buitentafel van natuurlijke abacavezel.

Salontafel voor buiten, gemaakt van natuurlijk abacavezelweefsel.

De salontafel behoort tot een strikt handgeweven collectie van natuurlijke abacavezels, met een frame van massief hout en polyrattan. Gekenmerkt door rechte en essentiële lijnen, past hij discreet in elke kamer van het huis.
De producten uit deze collectie lenen zich voor het inrichten van beschutte buitenruimtes zoals veranda's, balkons, terrassen, veranda's en tuinhuisjes, waardoor omgevingen worden verlevendigd met een unieke warmte en stijl.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (omstandigheden die zich ook enige tijd na de aankoop kunnen voordoen). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Afmetingen : L 90 x D 60 x H 35.

Onderhoud:
Voor een correcte reiniging van de natuurlijke abacavezel raden wij het gebruik van microvezeldoeken, neutrale schoonmaakmiddelen en warm water aan.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een gepersonaliseerde offerte aan door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief