Buitentafel in teakhout uitschuifbaar tot 270 cm - Marie

  • Code: MARIE2
€ 3.097,60 € 3.872,00 -20%
Materiaal Teak
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 210/270
Diepte (cm) 100
Hoogte (cm) 76

Tuintafel uitschuifbaar tot 270 cm in teakhout met natuurlijke geborstelde afwerking.

Volledig uitschuifbare tuintafel met teakhoutstructuur in naturel geborstelde afwerking . Dit product met verfijnde en essentiële lijnen is perfect voor iedereen die houdt van een moderne en minimalistische stijl en voor het praktisch organiseren van hun buiten- of beschutte ruimtes.

De rechthoekige vorm en het uitschuifbare karakter maken hem tot een perfecte tafel om uw buitenruimtes beter te organiseren tijdens momenten van gezelligheid. Het wordt een eenvoudig element maar met harmonieuze proporties, geschikt om in elke buitenomgeving te plaatsen, zoals terrassen, veranda's, tuinen of bij het zwembad. geven een charmante sfeer. Het voor de constructie gebruikte teakhout garandeert kwaliteit en duurzaamheid, zelfs op lange termijn, en maakt dit meubelaccessoire perfect voor elke situatie en gebruiksgelegenheid.

De producten in deze collectie zijn met de hand geweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen, die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (omstandigheden die zich zelfs enige tijd na aankoop kunnen manifesteren). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Dimensies:
  • Lengte: 210/270 cm; Diepte: 100 cm; Hoogte: 76cm
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief