Buitentafel in teakhout uitschuifbaar tot 270 cm - Marie

  • Code: MARIE2
€ 3.887,87
Materiaal Teakhout
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 210/270
Diepte (cm) 100
Hoogte (cm) 76

Tuintafel uitschuifbaar tot 270 cm in teakhout met naturel geborstelde afwerking.

Volledig uitschuifbare tuintafel met teakhoutstructuur in naturel geborstelde afwerking . Dit product met verfijnde en essentiële lijnen is perfect voor iedereen die houdt van de moderne en minimalistische stijl en die zijn buiten- of beschutte ruimtes op een praktische manier wil inrichten.

De rechthoekige vorm en zijn uitschuifbare karakter maken het tot een perfecte tafel om uw buitenruimtes beter te organiseren tijdens momenten van gezelligheid, en wordt een eenvoudig element maar met harmonieuze proporties die geschikt zijn om in elke buitenomgeving te worden geplaatst, zoals terrassen, veranda's, tuinen of bij het zwembad. een charmante sfeer te geven. Het teakhout dat voor de constructie is gebruikt, garandeert kwaliteit en weerstand, zelfs in de loop van de tijd, en maakt dit meubel perfect voor elke situatie en gebruiksgelegenheid.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Dimensies:
  • Lengte: 210/270cm; Diepte: 100 cm; Hoogte: 76cm
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief