Buitentafel met centrale voet in verschillende maten - Yggdrasil

  • Code: YGGDRASIL8
€ 499,87 € 624,84 -20%
Materiaal Teak
Levertijden 1 werkweek

Tafel met centrale voet voor in de tuin in teakhout van verschillende afmetingen.

Buitentafel met centrale voet gemaakt van natuurlijk teakhout en verkrijgbaar in verschillende maten . Het gebruikte teakhout is van Indonesische oorsprong , afkomstig uit gecontroleerde en duurzame kapbossen (INDONESIAN LEGAL WOOD). Het is een extreem duurzaam , stabiel materiaal, bestand tegen weersinvloeden, schimmels, aanvallen door parasieten en insecten. Bevat een hoog gehalte aan natuurlijke oliën die het duurzaam maken en de vochtopname beperken .

De tafel behoort tot een collectie die altijd up- to-date is in fijn onbehandeld teakhout . Stevige en functionele producten, geschikt voor het decoreren van veranda's, terrassen en tuinen in alle stijlen.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Beschikbare maten :
  • B 70 x D 70 x H 70;
  • L 80 x D 80 x H 76.
Onderhoud :
Het opduiken van olie op het oppervlak van teakhouten meubelen is een natuurlijk proces; de olie kan gedurende de eerste maanden lekken, min of meer constant afhankelijk van de omgeving waarin het meubel wordt geplaatst. We raden daarom af om nieuwe teakhouten meubelen buiten te plaatsen in de aanwezigheid van poreuze stenen vloeren , in ieder geval totdat het proces van oppervlakteverharding van de olie is afgenomen.
Bovendien is teak, van nature vettig, niet geschikt om te vernissen ; elke aangebrachte afwerking zal niet goed hechten aan het oppervlak en zal na enige tijd beginnen te slijten.
Ook raden wij het gebruik van houtolie af : het biedt geen verdere bescherming, integendeel, een teveel aan olie kan leiden tot schimmelvorming op de oppervlaktelagen met als gevolg donkere vlekken die dan alleen met agressieve middelen verwijderd kunnen worden. schuren.

NB : Het product moet worden gemonteerd.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief