Buitentafel met centrale voet in verschillende maten - Yggdrasil

  • Code: YGGDRASIL8
€ 462,58 € 578,22 -20%
Materiaal Teak
Levertijden 1 werkweek

Tafel met centrale voet voor de tuin in teakhout in verschillende maten.

Buitentafel met centrale voet gemaakt van natuurlijk teakhout en verkrijgbaar in verschillende maten . Het gebruikte teakhout is van Indonesische afkomst , afkomstig uit gecontroleerde en duurzame kapbossen (INDONESIAN LEGAL WOOD). Het is een extreem duurzaam , stabiel materiaal, bestand tegen weersinvloeden, schimmels, aanvallen door parasieten en insecten. Bevat een hoog gehalte aan natuurlijke oliën die het resistent maken en de vochtopname beperken .

De tafel behoort tot een altijd aanwezige collectie in fijn onbehandeld teakhout . Robuuste en functionele producten, geschikt voor de inrichting van veranda's, terrassen en tuinen in elke stijl.

De producten in deze collectie zijn met de hand geweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen, die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (omstandigheden die zich zelfs enige tijd na aankoop kunnen manifesteren). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Beschikbare maten :
  • L 70 x D 70 x H 70;
  • L 80 x D 80 x H 76.
Onderhoud :
Het ontstaan van olie op het oppervlak van teakhouten meubelen is een natuurlijk proces; de olie kan gedurende de eerste maanden min of meer constant lekken, afhankelijk van de omgeving waarin het meubilair wordt geplaatst. Wij adviseren daarom om nieuwe teakhouten meubelen niet buiten te plaatsen in de buurt van poreuze stenen vloeren , in ieder geval totdat het proces van olievorming op het oppervlak is afgenomen.
Bovendien is teakhout, omdat het van nature olieachtig is, niet geschikt om te schilderen ; Elke aangebrachte afwerking hecht niet goed aan het oppervlak en zal na enige tijd beginnen te verslechteren.
Ook raden wij het gebruik van houtolie af : deze biedt geen verdere bescherming, sterker nog, een teveel aan olie kan leiden tot schimmelvorming op de oppervlaktelagen, waardoor donkergekleurde vlekken ontstaan die dan alleen nog maar met agressief schuren kunnen worden verwijderd.

Let op : Het product vereist montage.
Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een gepersonaliseerde offerte aan door het formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro