Made in Italy

Buitenwandlamp van aluminium en messing Made in Italy - Adela

  • Made in Italy
  • Code: ADELA
€ 213,24
Materiaal Aluminium en messing
Diepte (cm) 34
Hoogte (cm) 31

Vintage buitenwandlamp in aluminium en messing Made in Italy.

Wandlamp volledig gemaakt in Italië met structuur van gegoten aluminium en diffusor van natuurlijk messing (d. 260 mm). Compleet met roestvrijstalen schroeven en siliconen pakking voor betere bescherming. Een fascinerende en verfijnde stijl die wordt onderbroken door vintage vormen en kenmerken die zijn uniciteit onderstrepen en hem perfect maken voor liefhebbers van stijlvolle en verfijnde meubels. Ideaal voor buitenomgevingen zoals tuinen, binnenplaatsen, lanen en wandelpaden, maar ook voor contractruimtes zoals bars en restaurants.

Het schilderen van de producten gebeurt strikt met de hand door het aanbrengen van speciale kleurpigmenten met de kwast, een proces dat plaatsvindt na een anticorrosiebehandeling die de weerstand van het product tegen UV-stralen, zoutnevel en alle weersinvloeden maximaliseert. Het resultaat is een product van hoge kwaliteit dat voortkomt uit het gebruik van geselecteerde grondstoffen en dat met zorg en bijzondere aandacht voor detail wordt verwerkt.

Compatibele lamp : E27 75/23W IP 23 220-240V Klasse I

Beschikbare afwerkingen:
  • reliëf wit;
  • corten.
De lampstructuur is ook verkrijgbaar in antracietgrijze of zwarte afwerking.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".

NB : lamp niet inbegrepen . Inclusief roestvrijstalen schroeven en pluggen.
Geschikt voor halogeen-, TL- en LED-lampen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief