Made in Italy

Bureau met 5 laden in gepatineerd kersenhout Made in Italy - Opi

  • Made in Italy
  • Code: OPI
€ 896,59 € 1.120,74 -20%
Materiaal hout
Levertijden 35/40 werkdagen
Lengte (cm) 130
Diepte (cm) 61
Hoogte (cm) 81

Gemaakt in Italië houten bureau

Bureau met MDF-blad, toulipierframes , beukenhouten poten, Tanganyika gefineerde houtdeeltjespanelen met 5 lades geheel Made in Italy.
Dit meubelstuk is ontworpen voor degenen die een eenvoudig en essentieel steunvlak nodig hebben om thuis te studeren of te werken; tegelijkertijd fungeert het als een modern , eenvoudig en zeer functioneel inrichtingselement dat de omringende meubels met persoonlijkheid en smaak kan verrijken.

Finish:
  • gepatineerde kers
Dimensies:
  • Lengte 130 cm
  • Diepte 61 cm
  • Hoogte 81 cm

SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet er bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand rust en droog is. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief