Made in Italy

Bureau met 5 lades van massief hout Made in Italy - Fontus

  • Made in Italy
  • Code: FONTUS
€ 683,15 € 853,94 -20%
Materiaal hout
Levertijden 35/40 werkdagen
Lengte (cm) 130
Diepte (cm) 64
Hoogte (cm) 80

Houten boekenkast voor binnen, gemaakt in Italië

Boekenkast met massief houten frame, toulipierframes, panelen en andere onderdelen in kersen- en/of Tanganyika gefineerd hout, houtdeeltjes met 5 lades geheel Made in Italy.
Een uitgebalanceerde mix van classicisme en functionaliteit die voldoet aan de behoeften van degenen die altijd alles bij de hand en op orde willen hebben, zonder op te geven een uniek en tijdloos tintje aan hun omgeving te geven. Passie en aandacht voor detail hebben ervoor gezorgd dat Italiaanse ambachtslieden dit meubelstuk hebben kunnen maken dat 100% Made in Italy-kwaliteit garandeert.

Beschikbare afwerkingen:
  • gepatineerde walnoot
  • poeder en versleten wit
Dimensies:
  • Lengte 130 cm
  • Diepte 64 cm
  • Hoogte 80 cm
SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet er bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand rust en droog is. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief