Made in Italy

Bureaustoel met wielen en kussen Ergonomisch en draaibaar ontwerp - Filanna

  • Made in Italy
  • Code: FILANNA1
€ 1.606,72 € 2.008,40 -20%
Levertijden 15 werkdagen vanaf besteldatum
Structuur materiaal staal
Lengte (cm) 70 cm
Diepte (cm) 70 cm
Hoogte (cm) 93/104 cm

Draaibare bureaustoel met wielen en ergonomisch designkussen in 3 afwerkingen, made in Italy.

Het ontwerp van deze ergonomische bureaustoel wordt gekenmerkt door strakke en minimale lijnen die een uitstraling van stevigheid en lichtheid geven , geschikt voor moderne, technologische en professionele omgevingen.
Gemaakt met een draaibare stalen structuur en met wielen , is het uitgerust met een oscillerend mechanisme met een geavanceerd draaipunt en verchroomde stalen armleuningen voor een nog verfijnder profiel met TÜV GS-certificering.

De rugleuning heeft de karakteristieke dwarse C-vorm die de stoel verfraait, maar vooral functioneel maakt voor de verschillende contexten.
De aandacht voor uitstraling en aandacht voor detail maken het een unieke aanvulling die geschikt is voor het prestigieuze kantoor, dankzij het feit dat de zitting en rugleuning de bewegingen van de gebruiker ondersteunen voor een passende ondersteuning bij elke beweging en activiteit.

Technische kenmerken:
  • Rugleuning: Monocoque in gevormde stalen buis, verchroomde afwerking, steunnet opgevuld met spons
  • Kussen: enkel meerbands kussen
  • Mechanisme: Zwart oscillerend, gasliftregeling, verstelbare rugleuning, 18° kanteling van het lichaam in 5 standen met antishock
  • Gas: In hoogte verstelbaar, draaibaar, chromen afwerking
  • Voet: 5-sterren aluminium voet, glanzende afwerking
  • Wielen: Ø 65 mm met rubber bekleed, met zwarte afwerking
  • Armleuningen: Vaste armleuning in ronde stalen buis met chromen afwerking
Het productieproces vindt plaats met volledige inachtneming van ecologische duurzaamheid door vanaf het begin een groot deel van de gerecyclede grondstof te selecteren.
Bovendien omvat de kwaliteit van de 100% Made in Italy met trots de richtings- en ontwerpsystemen, evenals de operationele en productie, om een ergonomisch product en waarde te garanderen.

Het ontwerp van een ergonomische stoel vereist in feite een grondige kennis van de anatomisch-fysiologische en psychologisch-cognitieve kenmerken van de mens om het volledige welzijn van de werknemer te bevorderen.
Dankzij continu onderzoek en technologische innovaties is een gecertificeerde hoogwaardige stoel geboren, ontworpen rond de mens en zijn werkomgeving.

Ten slotte heeft het juiste gebruik van een ergonomische stoel tal van voordelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Het is daarom noodzakelijk om ervoor te zorgen dat u de zithoogte, de spanning van het mechanisme en de lendensteun correct afstelt volgens uw fysieke kenmerken. Deze eenvoudige voorzorgsmaatregelen bevorderen een houding waarmee u het dagelijkse werk beter aankunt, in combinatie met een frequente variatie van de houding of even opstaan, waardoor problemen met de bloedsomloop worden voorkomen.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief