Made in Italy

Chaise longue ontwerp plexiglas Josue made in Italy

  • Made in Italy
  • Code: JOSUE
€ 1392,49 € 1740,61 -20%
Materiaal PMMA
Maatregelen L 65 x H 80 x P 205 cm
Kleur doorzichtig
Levertijden 7 dagen na bevestiging van de bestelling * levertijden kan toenemen in het geval het product is niet beschikbaar in voorraad
Chaise longue ontwerp plexiglas Josue made in Italy
De chaise longue gedrapeerde Josue is uniek. Uit een plaat maagdelijk polymeer in 100% kleur transparant plexiglas PMMA geheel gedrapeerd met de hand wordt geboren een unieke en eenmalige bank. De structuur die is volledig zelfdragend en is geschikt voor 2 personen. De fysieke en technische kenmerken van plexiglas (shock, stressbestendig, duurzaam, warmte-isolerend) maken dit artikel een aanvulling van praktische en functionele meubels, geschikt voor elke omgeving. De helderheid en de helderheid blijven constant en ongewijzigd in de tijd. De plexiglas PMMA uit nieuwe polymeer wordt gebruikt door niet-toxisch, hypoallergeen, geurloos en antibacteriële. Recyclebaar 100%. Bedacht, ontworpen en gemaakt in Italië, met Italiaanse materialen.

Dit product wordt gemaakt door een bedrijf sterk gericht op de evolutie van design trends en het gemak van plexiglas. Met de ervaring die is opgedaan in jaren van activiteit, zijn de ideeën van creatieve Italiaanse ontwerpers omgetoverd tot voorwerpen klaar voor de inrichting van elke kamer persoonlijkheid: meubelen, meubels, woonaccessoires en verlichting, essentiële items in de binnenlandse landschap.
Email Newsletter
Nieuwsbrief