Made in Italy

Cilindrische vrijstaande vloerwastafel geproduceerd in Rumo, Italië

  • Made in Italy
  • Code: RUMO
€ 1.943,93 € 2.429,92 -20%
Materiaal Solide oppervlak-Luxolid
Maatregelen Ø 44 x H 87 cm
Levertijden 25 werkdagen
Vrijstaande vloer cilindrische wastafel gemaakt in Italië, Rumo
Rumo is een moderne en moderne design cilindrische wastafel in Luxolid, voorbereid voor vrijstaande installatie; perfect om uw badkamer te valoriseren.

Beschikbaar in 16 verschillende kleuren.

Opmerking : de kranen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u ze wilt kopen.
Rumo is ook gemakkelijk aan te passen in termen van maatregelen; vraag om een gepersonaliseerde offerte.

Solid Surface-Luxolid® is een synthetische verbinding op basis van zeer geselecteerde polyacrylharsen en beladen met mineralen (aluminiumtrilhydraat), in een mal gemaakt door een polymeerproces.
Het resultaat is een materiaal met een uniforme structuur, van een superieur kwaliteitsniveau in vergelijking met de producten die door de plaat worden geproduceerd: van het oppervlak erin vertoont de Luxolid® geen verschillen in kleur of compactheid.
De producten in Luxolid® worden in Italië gemaakt: van de keuze van de grondstof tot het mengen volgens exclusieve formules, van de studie van de modellen tot de realisatie in de matrijs om uiteindelijk grotendeels met de hand naar de afwerking te gaan.
Producten die schade hebben opgelopen, zoals diepe krassen of chippen, kunnen worden gerepareerd. Voor het reinigen wordt voorgesteld om de producten te drogen om te voorkomen dat het stilstaande water kalksteenringen vormt (die echter het product niet kunnen aantasten). Dagelijkse reiniging kan worden gedaan met normale reinigingsmiddelen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief