Made in Italy

Coffee Table Venetian Briccola hout en glas koffie 120 cm

  • Code: COFFE TABLE VENEZIA-120
€ 8354,16 € 10442,70 -20%
Maatregelen 120 x 80 x h. 47 cm
Levertijden 20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Coffee Table Venetian Briccola hout en glas koffie 120 cm
Venetië is een unieke en uitzonderlijke salontafel, daarin de geschiedenis en eerbetoon aan de stad van Venetië en is opgenomen zijn "Briccole" betekent eiken palen en eiken gebruikt voor millennia te melden bij de gebieden in het binnenland van de lagune boten. Dit hout wordt gebruikt als een essentieel onderdeel van de salontafel. Elke dolfijn, aan het eind van zijn leven, en wordt vervangen Viadurini ervoor gekozen om dit "re-use" materiaal transporteren van een object alleen meubels in de wereld de schoonheid en magie van deze stad op te waarderen.
De salontafel Venezia voegt zich bij de 120 cm de charme van hout gehard door de tijd en de natuur, met het glas, verwijzing naar de transparantie van het water, de koningin van de stad.
De tabel Venice in feite bestaat uit twee glasbladen bevestigd met een dikte van 10 + 10 mm met een binnendiameter van Briccola houtfoelie in verouderde eik. eenvoudige en elegante koffie tafel, rechthoekige vorm en een unieke en ongeëvenaarde ontwerp geschikt voor elke inrichting. Het hout van het "Briccole" en glas goed mengen in een warme en onbreekbare greep die door de vloer loopt naar beneden vallen langs de zijkanten.
Let op de benen van deze formidabele tabel, verbonden met de vloer met een hoek van 45 ° door een speciale binding hoge weerstand.
Een tabel volledig gemaakt in Italië.

Let op: Omdat we een echte dolfijn verouderde eik plaat uit, eventuele verschillen met het beeld zijn als het product unieke kenmerken te worden beschouwd.

ARTISAN PRODUCER
Deze luxe meubilair collectie voegt een vleugje moderne elegantie en metro naar de meest glamoureuze ruimtes, en zelfs om uw huis, nooit een sfeer spannend en zeer schilderachtig geven.
Viadurini   Hij werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan de creatie van zeer gekenmerkt plaatsen, plaatsen terug te trekken naar de realiteit te ontsnappen, het verbeteren van de uitdrukking van iemands persoonlijkheid, ruimte om te ademen en te dromen. Haal het contact met de creatieve authenticiteit object geboren uit de gedachte en typisch Italiaanse cultuur, een unieke mix van accessoires om ruimtes te voorzien van een aparte, unieke, niet modern, niet klassiek maar staat om te communiceren met elke stijl.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië. Vanuit deze unieke stad leerde ze de kunst van mooie dingen, de architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie in verre culturen herwerkt door de briljante Italiaans vakmanschap. Een set van objecten, unieke en authentieke, beschikbaar voor interieurontwerpers steeds exclusieve ontwerpen, verschillend, nooit werd goedgekeurd, een luxe goed opgeleide en matig opzichtig uitdrukking van een lopend onderzoek, ontwerpen, sophisticatedly creëren.

"Het meubilair wordt expressie van de ziel die de ruimte in een echte multi-zintuiglijke ervaring verandert."
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro