Made in Italy

Column Console Wastafel in Handgemaakt Keramiek L 104 cm - Wollie

  • Made in Italy
  • Code: WOLLIE4
€ 2.204,98 € 2.756,22 -20%
Materiaal Keramiek
Levertijden 15/20 werkdagen
Lengte (cm) 104
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 77

Wastafel in klassieke stijl in wit keramiek, handgemaakt in Italië.

Consolewastafel gemaakt van glanzend wit keramiek door een ambachtelijke productie van 100% Made in Italy . Een meubel dat klassieke ontwerpen van weleer tot leven brengt om even klassieke badkamerruimtes met karakter en persoonlijkheid in te richten, maar ook moderne omgevingen om te spelen met originele en ongekende stijlcontrasten . De grote centrale wastafel benadrukt zijn functionaliteit samen met de praktische zijruimtes die fungeren als praktische steunvlakken, ideaal voor het plaatsen van persoonlijke verzorgingsproducten om altijd bij de hand te hebben.

De esthetiek vertegenwoordigt de echte kracht omdat het elegantie en een sterke imposante persoonlijkheid uitdrukt, waardoor het het middelpunt van de aandacht kan veroveren en de echte hoofdrolspeler in de kamer wordt.

Een product dat voortkomt uit de natuurlijke elementen aarde, vuur en water om accessoires met een elegant karakter te creëren. Vakmanschap, aandacht voor detail, krampachtig onderzoek van het materiaal, om afstand te nemen van standaardproducten en zo resultaten te garanderen met een uitstekende weerstand tegen slijtage , thermische schokken en bijzonder eenvoudig en snel te reinigen. Zo worden verfijnde inrichtingsoplossingen bedacht en ontworpen voor wie houdt van een inrichtingsstijl waarin sinuositeit en elegantie worden omgezet in de belangrijkste elementen voor klassieke badkamerinrichtingen, die erin slagen een verhaal te vertellen en betekenis te geven aan elke unieke identiteit. en onherhaalbaar.

Het doel is om kwaliteit, design en duurzame inrichtingsoplossingen te creëren.

NB : kranen en afvoer niet inbegrepen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief