Made in Italy

Complete kamer met 4 moderne designelementen Made in Italy - Mallorca

  • Made in Italy
  • Code: MAIORCA
€ 5.069,11
Materiaal Hout
Levertijden 30/45 werkdagen

Slaapkamer in moderne stijl, compleet meubilair Made in Italy, prima.

Complete slaapkamer bestaande uit 4 elementen volledig gemaakt in Italië . De compositie omvat een tweepersoonsbed met bedframe en hoofdeinde in gebleekt structuurhout en gepolijste metalen poten, twee nachtkastjes met elk 2 lades in dezelfde kleur als het bedframe en een ladekast met 8 lades in tweekleurige afwerking, wit en mat gelakt structuurhout. leiding. Een compositie voor de nachtelijke omgeving die leven geeft aan een regenererende en verfijnde plek gewijd aan rust waar de heldere en frisse afwerkingen de innerlijke rust doen denken. Het bed, de protagonist van de kamer, wordt gekenmerkt door een perfecte balans tussen stijfheid en elasticiteit van vormen, spelend op het contrast dat wordt bepaald door de specifieke vorm van het hoofdeinde dat persoonlijkheid en karakter geeft . De complementaire groep die het meubel compleet maakt is veelzijdig en wordt onderstreept door essentiële lijnen die een perfecte harmonie creëren met de omringende elementen voor een exclusief en stijlvol resultaat .

De samenstelling van de kamer omvat "Afmetingen en aantal stuks" :
  • 1x bed (lattenbodem en matras niet inbegrepen) - L 180 x B 221,5 x H 91 cm (lattenbodem 160 x 200 cm);
  • 2x nachtkastjes - B 45,8 x D 42,5 x H 47,2 cm;
  • 1x ladekast - B 142,7 x D 52,5 x H 74,8 cm.
Het is een inrichtingsidee gecreëerd op basis van ambachtelijke waarden , om de uitmuntendheid en hoge kwaliteit te bereiken die typisch zijn voor Made in Italy , waar innovatieve ideeën en cultuur met elkaar verweven zijn ten gunste van de optimalisatie van processen en aandacht voor detail. Zo ontstaan functionele en verfijnde meubelen voor het slaapgedeelte.

NB : elk element maakt deel uit van een modulair en modulair systeem om oplossingen op maat te creëren. Ontdek het brede scala aan kleuren en afwerkingen en speciale processen die beschikbaar zijn om aan elke behoefte te voldoen.
Neem voor meer informatie contact met ons op via het formulier "Informatie aanvragen ".
Email Newsletter
Nieuwsbrief