Made in Italy

Complete slaapkamer met 4 moderne elementen Made in Italy - Shaila

  • Made in Italy
  • Code: SHAILA
€ 5.947,65 € 7.434,56 -20%
Materiaal Hout
Levertijden 30/45 werkdagen

Tweepersoons slaapkamer met 4 moderne elementen Made in Italy, prima.

Complete slaapkamer met 4 elementen volledig gemaakt in Italië . De compositie omvat een tweepersoonsbed met bedframe en hoofdeinde bedekt met stof en details in terracotta gebeitst hout, twee nachtkastjes met elk 2 lades en een hoge ladekast in terracotta en mat titanium gelakt hout met gepolijst metalen onderstel . Een inrichtingsidee dat voortkomt uit een zorgvuldige studie van verhoudingen en maten om een oplossing te creëren die wordt onderstreept door sterke contrasten tussen vormen en materialen. Het bed wordt gekenmerkt door de houten details die het figuur verrijken waardoor het origineel en bijzonder modern is en door de twee grote en zacht gevoerde kussens die het comfortabele hoofdeinde vormen . De groep inrichtingsaccessoires die het bed omringen, de echte protagonist van de kamer, helpen om een prachtige omhullende en evenwichtige sfeer te creëren om optimale rust en een verfijnde en stijlvolle nachtomgeving te garanderen.

De samenstelling van de kamer omvat "Afmetingen en aantal stuks" :
  • 1x bed (lattenbodem en matras niet inbegrepen) - L 186 x B 243 x H 96 cm (lattenbodem 160 x 200 cm);
  • 2x nachtkastjes - B 45 x D 42,2 x H 58,8 cm;
  • 1x hoge ladekast - L 81,9 x B 42,2 x H 132,4 cm.
Het is een inrichtingsidee gecreëerd op basis van ambachtelijke waarden , om de uitmuntendheid en hoge kwaliteit te bereiken die typisch zijn voor Made in Italy , waar innovatieve ideeën en cultuur met elkaar verweven zijn ten gunste van de optimalisatie van processen en aandacht voor detail. Zo ontstaan functionele en verfijnde meubelen voor het slaapgedeelte.

NB : elk element maakt deel uit van een modulair en modulair systeem om oplossingen op maat te creëren. Ontdek het brede scala aan kleuren en afwerkingen en speciale processen die beschikbaar zijn om aan elke behoefte te voldoen.
Neem voor meer informatie contact met ons op via het formulier "Informatie aanvragen ".
Email Newsletter
Nieuwsbrief