Made in Italy

Complete slaapkamer met 5 elementen in moderne stijl Made in Italy - Savanna

  • Made in Italy
  • Code: SAVANNA
€ 4.482,16 € 5.602,70 -20%
Materiaal Hout
Levertijden 30/45 werkdagen

Tweepersoons slaapkamer in moderne stijl gemaakt in Italië, prima.

Compleet meubilair voor tweepersoonsslaapkamer bestaande uit 5 elementen volledig gemaakt in Italië . De compositie omvat een tweepersoonsbed met een houten structuur met een terracotta tactiele afwerking, 2 nachtkastjes in mat gelakt hout met een kleiafwerking uitgerust met 2 praktische lades die kunnen worden geopend door een groef aan de voorkant, een derde nachtkastje en een ladekast met 3 lades met dezelfde systeemopening in dezelfde afwerking. Deze oplossing combineert functionaliteit en design om uw ruimtes op een exclusieve en stijlvolle manier in te richten, en geeft leven aan een minimale en verfijnde omgeving die zachte lijnen en vormen biedt die de delicate en natuurlijke tinten benadrukken die zijn gekozen voor de realisatie van deze prachtige producten.

De samenstelling van de kamer omvat "Afmetingen en aantal stuks" :
  • 1x bed (lattenbodem en matras niet inbegrepen) - L 175,5 x B 225,2 x H 95 cm (lattenbodem 160 x 200 cm);
  • 2x nachtkastjes met 2 lades - L 46,9 x D 42,2 x H 49 cm;
  • 1x nachtkastje met 3 lades - B 56,9 x D 42,2 x H 55,2 cm;
  • 1x ladekast - L 129,5 x B 52,2 x H 73,6 cm
Het is een inrichtingsidee gecreëerd op basis van ambachtelijke waarden, om de uitmuntendheid en hoge kwaliteit te bereiken die typisch zijn voor Made in Italy, waar innovatieve ideeën en cultuur met elkaar verweven zijn ten gunste van de optimalisatie van processen en aandacht voor detail. . Zo ontstaan functionele en verfijnde meubelen voor het slaapgedeelte.

NB : elk element maakt deel uit van een modulair en modulair systeem om oplossingen op maat te creëren. Ontdek het brede scala aan kleuren en afwerkingen en speciale processen die beschikbaar zijn om aan elke behoefte te voldoen.
Neem contact met ons op voor meer informatie via het formulier "Informatie aanvragen"
Email Newsletter
Nieuwsbrief