Made in Italy

Complete slaapkamer met 5 elementen Made in Italy Hoge kwaliteit - Quartz

  • Made in Italy
  • Code: QUARZO
€ 6.871,21 € 8.589,02 -20%
Materiaal Hout
Levertijden 30/45 werkdagen

Tweepersoons slaapkamer met modern design, Made in Italy meubelen, prima.

Complete tweepersoonskamer bestaande uit 5 elementen volledig gemaakt in Italië . De samenstelling omvat een tweepersoonsbed met bedframe in mat gelakt hout in verenafwerking met hoofdeindepanelen gelakt in hortensia-afwerking en bekleed met tweekleurige stof, twee nachtkastjes, waarvan één modulair, een ladekast, ook modulair, en een vierkant wandmeubel in mat gelakt hout. afwerking met veren en hortensia die bij het bed passen. Een inrichtingsidee dat oneindige mogelijkheden biedt om te dromen dankzij een systeem van modulaire elementen waarmee u de ruimte aan elke behoefte kunt aanpassen en uw creativiteit en persoonlijke smaak de vrije loop kunt laten. Het resultaat is een volledig aanpasbare omgeving die zorgt voor een moderne en veelzijdige stijl, ideaal voor diegenen die hun slaapruimte graag op een exclusieve en elegante manier willen verrijken.

De samenstelling van de kamer omvat "Afmetingen en aantal stuks" :
  • 1x bed (lattenbodem en matras niet inbegrepen) - L 169 x B 209 x H 32 cm (lattenbodem 160 x 200 cm);
  • 1x wandmeubel - B 45 x D 35 x H 38,8 cm;
  • 1x eenpersoons nachtkastje - B 45 x D 49 x H 38 cm;
  • 1x modulair nachtkastje (2 modulaire elementen) - B 45 x D 49 x H 18,4 cm / B 90 x D 49 x H 18,4 cm;
  • 1x modulaire ladekast (4 modulaire elementen) - L 90 x P 49 x H 38 cm / L 90 x P 49 x H 38 cm / L 120 x P 49 x H 38 cm / L 135 x P 49 x H 38 cm .
Het is een inrichtingsidee gecreëerd op basis van ambachtelijke waarden , om de uitmuntendheid en hoge kwaliteit te bereiken die typisch zijn voor Made in Italy , waar innovatieve ideeën en cultuur met elkaar verweven zijn ten gunste van de optimalisatie van processen en aandacht voor detail. Zo ontstaan functionele en verfijnde meubelen voor het slaapgedeelte.

NB : elk element maakt deel uit van een modulair en modulair systeem om oplossingen op maat te creëren. Ontdek het brede scala aan kleuren en afwerkingen en speciale processen die beschikbaar zijn om aan elke behoefte te voldoen.
Neem voor meer informatie contact met ons op via het formulier "Informatie aanvragen ".
Email Newsletter
Nieuwsbrief