Made in Italy

Console in houten ontwerp van luxe walnoot en metaal Pardo

  • Made in Italy
  • Code: PARDO6504
€ 29.480,36
Maatregelen l.153xp.44xh.95cm
Levertijden 8 werkweken
Console in houten ontwerp van luxe walnoot en metaal Pardo
De Pardo console heeft een metalen frame en houtbewerking gebronsde nationale massief notenhout. Afgewerkt in walnoten natuur. Pardo is een plastisch en kostbare object zij het probleem neemt architectonische en sculpturale vormen.
Het lager skelet bestaat uit de omtrek van een rechthoekig parallellepipedum dat steunt erin - alsof het in een museum vitrine blootgesteld - een houten fragment uit asymmetrische en organische vorm. Deze laatste naar het bovenste deel van de geometrie vast blijft hangen in het geven van een gevoel van onverwachte lichtheid. Geïnspireerd in de details aan het interieur van de beroemde koepel van het Pantheon, de Romeinse tempel van alle goden, deze solide indrukwekkende wordt gesneden in de kleinste details te krijgen van de verzonken cellen features, geboord van links naar rechts om te doorzien.
Pardo is opgezet als een product ergens tussen het item van de meubels en kunstwerken, waaruit zonder enige aarzeling de waarde en de prachtige schoonheid van haar functies.

NB: dit zijn items handgemaakt in Italië, kunt u aangepaste ontwerpen te vragen op het gebied van maten, afwerkingen en vormen. Voor informatie en offertes kunt u schrijven naar clienti@viadurini.it. Een team van ervaren ontwerpers staan ​​klaar om leven te geven aan uw unieke project.

ARTISAN Italiaanse fabrikant
Het meubilair van deze collectie zijn gemaakt van   een 'Italiaans bedrijf gespecialiseerd in de productie van handgemaakte luxe designmeubels. Sculpturale vormen die inspiratie uit de klassieke oudheid, maar rivistate nemen op een moderne manier, zijn de rode draad van zijn prestaties. De oude traditie meubelmaker en ambachtelijke ervaring combineren om leven te geven aan een rijke verscheidenheid aan produc waar de materialen en vormen zijn protagonisten: een verzameling van luxe meubels die beantwoordt aan de hedendaagse comfort, terwijl de resterende moderne functionele, terwijl niet weg van het breken kostbaar erfgoed van de traditie.

Elke collectie wordt gekenmerkt door proportie, verbeelding en nauwgezet onderzoek van afwerkingen en top kwaliteit hout in een eigentijdse tijdschriften die excentrieke visies en ironische interpretaties toe te voegen, het combineren van de lange Italiaanse traditie van houtbewerking met geavanceerde technieken. Dit alles draagt ​​bij aan een persoonlijk en origineel concept op design en meubilair wereld te creëren.

Het bedrijf heeft twee sterke zielen: de eerste gewijd aan het onderzoek, en het loopt door alle mogelijke manieren; de tweede wordt uitgedrukt met gezag in de wereld van de openbare ruimte en het contract dankzij de bijna-eeuwse design cultuur die de nieuwste technologie biedt werk aan zonder in te boeten Italiaans vakmanschap en maakt het uw eigen trots. Binnen het bedrijf zijn er verschillende productie-afdelingen die het meest volledig "in huis" projecten implementeren: een toegewijd team ontwikkelde het eerste ontwerp dat zal dan alle volgende productiegebieden, van de inkeping aan de beitelen, van verf padding. Het bedrijf is in feite nu bekend over de hele wereld voor zijn grote vermogen om te combineren kwaliteit, veelzijdigheid en professionaliteit.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief