Made in Italy

Console modern design gerookte plexiglas transparante gedrapeerd Wish

  • Made in Italy
  • Code: WISH FUME TRASP
€ 253,90 € 317,38 -20%
Materiaal PMMA
Maatregelen L 110 x H 30 x P 35 cm
Kleur rokerige transparante
Levertijden 7 dagen na bevestiging van de bestelling * levertijden kan toenemen in het geval het product is niet beschikbaar in voorraad
Console modern design gerookte plexiglas transparante pat. gedrapeerd Wish
Elke console gedrapeerd Wish is een uniek stuk. Een plaat plexiglas PMMA van maagdelijke polymeer kant gedrapeerd bij hoge temperaturen, een unieke en eenmalige verkrijgen. De console is uitgerust met haken 2 verankeren in tecnodesign. De helderheid en de helderheid blijven constant en ongewijzigd in de tijd. De plexiglas PMMA uit nieuwe polymeer wordt gebruikt door niet-toxisch, hypoallergeen, geurloos en antibacteriële. Recyclebaar 100%. In overeenstemming met de UNI EN 71-3: 200. De grootte kan kleine variaties ondergaan als gevolg van de verwezenlijking vakman kunstwerk. Bedacht, ontworpen en gemaakt in Italië, met Italiaanse materialen.

Dit product wordt gemaakt door een bedrijf sterk gericht op de evolutie van design trends en het gemak van plexiglas. Met de ervaring die is opgedaan in jaren van activiteit, zijn de ideeën van creatieve Italiaanse ontwerpers omgetoverd tot voorwerpen klaar voor de inrichting van elke kamer persoonlijkheid: meubelen, meubels, woonaccessoires en verlichting, essentiële items in de binnenlandse landschap.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief