Made in Italy

Console moderne MDF en Luigi staal

  • Made in Italy
  • Code: CONS LUIGI 2 G-BIANCO
€ 4.953,07
Maatregelen 264 x 67 x h. 83 cm
Levertijden 20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Console moderne MDF en Luigi staal
Luigi is een witte console 2 benen in een klassieke stijl revisited, rechthoekig en creatieve vorm, volledig in Italië vervaardigd. Gekenmerkt door een bovenblad glanzend wit gelakt MDF brilliant dikte van 100 mm en een gepolijst verchroomd staal. L'MDF of Medium vezelplaat, dwz een vezelplaat met gemiddelde dichtheid, een derivaat van hout. Louis brengt elegantie en warmte aan uw huis. Uitstekend geschikt voor elke omgeving, deze console geeft een vleugje creativiteit aan uw huis dankzij het origineel en geronde vorm van de twee chromen poten. Luigi is bevestigd aan de wand door middel van speciale beugels geleverd.
Het brengt je ook een vleugje design in uw huis!

materiaal:
- Top in MDF gelakt hoogglans wit
- Benen in verchroomd staal

ARTISAN PRODUCER
Deze luxe meubilair collectie voegt een vleugje moderne elegantie en metro naar de meest glamoureuze ruimtes, en zelfs om uw huis, nooit een sfeer spannend en zeer schilderachtig geven.
Viadurini   Hij werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan de creatie van zeer gekenmerkt plaatsen, plaatsen terug te trekken naar de realiteit te ontsnappen, het verbeteren van de uitdrukking van iemands persoonlijkheid, ruimte om te ademen en te dromen. Haal het contact met de creatieve authenticiteit object geboren uit de gedachte en typisch Italiaanse cultuur, een unieke mix van accessoires om ruimtes te voorzien van een aparte, unieke, niet modern, niet klassiek maar staat om te communiceren met elke stijl.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië. Vanuit deze unieke stad leerde ze de kunst van mooie dingen, de architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie in verre culturen herwerkt door de briljante Italiaans vakmanschap. Een set van objecten, unieke en authentieke, beschikbaar voor interieurontwerpers steeds exclusieve ontwerpen, verschillend, nooit werd goedgekeurd, een luxe goed opgeleide en matig opzichtig uitdrukking van een lopend onderzoek, ontwerpen, sophisticatedly creëren.

"Het meubilair wordt expressie van de ziel die de ruimte in een echte multi-zintuiglijke ervaring verandert."
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief