Made in Italy

Console Wastafel in Wit Keramiek met Dubbele Wastafel L 125 cm - Wollie

  • Made in Italy
  • Code: WOLLIE7
€ 3.303,90 € 4.129,87 -20%
Materiaal Keramiek
Levertijden 15/20 werkdagen
Lengte (cm) 125,5
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 94,5

Console wastafel in glanzend wit keramiek handgemaakt in Italië.

Consolewastafel met dubbele wastafel in glanzend wit keramiek gemaakt door een 100% ambachtelijke productie Made in Italy . Klassieke en eenvoudige vormen schetsen de delicate vorm van een meubel dat is ontworpen om de badkamer te verrijken door een zorgvuldige zoektocht naar elementen met een sterk verfijnde persoonlijkheid . De esthetiek doet denken aan een stijl uit het verleden die perfect past bij zowel klassieke ruimtes waarin het een prachtige harmonie van stijlen creëert als in omgevingen met modern meubilair waarin het een ongebruikelijk contrast vormt voor een creatief en origineel .

De twee praktische kuipen vergroten en onderstrepen de functionaliteit, terwijl op esthetisch niveau de echte kracht wordt vertegenwoordigd door de onbetwiste elegantie van de poten en hun vakmanschap, die al zijn verfijnde karakter en zijn pure ziel uitdrukken.

Een product dat voortkomt uit de natuurlijke elementen aarde, vuur en water om accessoires met een elegant karakter te creëren. Vakmanschap, aandacht voor detail, krampachtig onderzoek van het materiaal, om afstand te nemen van standaardproducten en zo resultaten te garanderen met een uitstekende weerstand tegen slijtage , thermische schokken en bijzonder eenvoudig en snel te reinigen. Zo worden verfijnde inrichtingsoplossingen bedacht en ontworpen voor wie houdt van een inrichtingsstijl waarin sinuositeit en elegantie worden omgezet in de belangrijkste elementen voor klassieke badkamerinrichtingen, die erin slagen een verhaal te vertellen en betekenis te geven aan elke unieke identiteit. en onherhaalbaar.

Het doel is om kwaliteit, design en duurzame inrichtingsoplossingen te creëren.

NB : kranen, afvoeren en sifons niet inbegrepen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief