Made in Italy

Daybed in stof 100% Made in Italy Belle 2

  • Made in Italy
  • Code: BELLE2
€ 10.343,32 € 12.929,15 -20%
Materiaal Wood / stof
Maatregelen Ø 163 xh 78 cm
Levertijden 60 dagen werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Gewicht Product 85 kg
Daybed in stof 100% Made in Italy Belle 2
Daybed gemaakt door ontwerper Giorgio Little Boys, gekenmerkt door een art-deco inspireerde de Belle Époque en de Boheemse geest geboren in Frankrijk in de late negentiende eeuw.
Belle 2 is bekleed met koper-gekleurde stof. Het is ook beschikbaar in andere versies: kunstleer en faux leren buitenkant. Vraag een offerte aan: clienti@viadurini.it.

ARTISAN PRODUCER
Deze luxe meubilair collectie voegt een vleugje moderne elegantie en metro naar de meest glamoureuze ruimtes, en zelfs om uw huis, nooit een sfeer spannend en zeer schilderachtig geven.
Viadurini   Hij werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan de creatie van zeer gekenmerkt plaatsen, plaatsen terug te trekken naar de realiteit te ontsnappen, het verbeteren van de uitdrukking van iemands persoonlijkheid, ruimte om te ademen en te dromen. Haal het contact met de creatieve authenticiteit object geboren uit de gedachte en typisch Italiaanse cultuur, een unieke mix van accessoires om ruimtes te voorzien van een aparte, unieke, niet modern, niet klassiek maar staat om te communiceren met elke stijl.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië. Vanuit deze unieke stad leerde ze de kunst van mooie dingen, de architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie in verre culturen herwerkt door de briljante Italiaans vakmanschap. Een set van objecten, unieke en authentieke, beschikbaar voor interieurontwerpers steeds exclusieve ontwerpen, verschillend, nooit werd goedgekeurd, een luxe goed opgeleide en matig opzichtig uitdrukking van een lopend onderzoek, ontwerpen, sophisticatedly creëren.

"Het meubilair wordt expressie van de ziel die de ruimte in een echte multi-zintuiglijke ervaring verandert."
Email Newsletter
Nieuwsbrief